Başkanlar Birliği tarafından Nevşehir/Kozaklı’da düzenlenen “Eğitim Semineri” programına Genel Başkan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Adıyaman/Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir katıldı.

3 gece 4 gün süren eğitim programında Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırşehir E.Belediye Başkanı Halim Çakır; “Belediye meclis üyeleri; Belediye Başkanları ve Belediye Bürokrasisi İlişkileri”, “Mahalle Muhtarları; Belediye Başkanları ve Belediye Bürokrasisi İlişkileri” ve “Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları Görev, Yetki ve Sorumlulukları, Özlük Hakları ve Belediye Başkanları ile Uyumlu ve Ortak Çalışma Teknikleri” hakkında bilgiler verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir seminere katılan muhtarlar ve meclis üyelerine sertifikalarını sundu. Ayrıca başkan Özdemir; Genel Başkan Mehmet Keleş, Genel Sekreter Hüseyin ERER, Genel Sayman Alaettin Süer ve Yönetim Kurulu Üyesi Halim Çakır’a katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

Eğitim programından sonra Kapadokya bölgesinde bulunan tarihi, turistik yerler ile çeşitli belediyecilik uygulamaları gezilerek bilgilendirme yapıldı.

Eğitim programı başarılı bir şekilde tamamlandı.


Kaynak : PHA

Editör: Adıyaman Haber