Gölbaşı ilçesindeki tüm cami, taziye evi, otogar, tren garı ve resmi kurumları ilaçlamaya başlayan Gölbaşı Belediyesi ilaçlama ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı İskender Yıldırım, yaptığı yazılı açklamasında, yeni tip koronavirüs ile mücadelede dezenfekte çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini ifade etti.

-"HEMŞEHRİLERİMİZ  MUTLAKA 14 KURALINA UYSUNLAR"

Koronavirüsü ile alakalı ilk günden itibaren belediye olarak gerekli tedbirleri almaya gayret gösterdiklerine değinen Yıldırım, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Bu nedenle vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerden başlayarak tüm kamu kurumlarında, camilerde, taziye evlerinde, otogarda, tren garında ve parklarımızda ilaçlama çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın olumsuz bir durum yaşamamaları için taziye evlerini bir süreliğine kapattık. Yine tedbirler kapsamında ilçemizde kurulan semt pazarlarının kurulmasını geçici süreliğine durdurduk. Sağlık bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda halkımızı sosyal medya hesaplarımız ve anons yöntemi ile sürekli bilgilendiriyoruz. Özellikle yurt dışından gelen hemşerilerimiz mutlaka 14 gün kuralına uysunlar. Mecbur kalmadıkça hiçbir vatandaşımız dışarı çıkmasın toplu ortamlarda bulunmasın. Kişisel temizliğe ve hijyene dikkat etsinler."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha