Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, “Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan’ın ziyareti bizleri memnun etmiştir. Ayrıca Adıyaman yerel basını olarak özellikle Mercan TV ve Yeniyol Gazetesi olarak Gölbaşı'nın tanıtımı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalardan, çabalardan ve emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.  İlgilerinin devam edeceği inancındayım. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”  
Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan da konuşmasında şunları kaydetti:
“Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir’in bu plaket takdiminden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Basın olarak her zaman tüm belediyelerimizin, memleketimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bugüne kadar basın olarak, Gölbaşı olarak Belediye Başkanımızın her zaman yanında olduk bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Gölbaşı’nda yıllardır Belediye Başkanlığı yapmış olmanın vermiş olduğu işleyişte Gölbaşı’nın kalkınması için vermiş olduğu çalışmalarda basın olarak bize de ne düşerse her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Bu nezaketinden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum.”
Konuşmalardan sonra   Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan’a plaket takdiminde bulundu. 

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha