Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve beraberindeki heyete ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Yıldırım, burada yaptığı açıklamasında, çalışmalarında şeffaf olup basını belli aralıklarla bilgilendireceğini söyledi.

Gölbaşına hizmet etmek için bu işe soyunduklarını vurgulayan Yıldırım, "Halk teveccüh etti bizi bu göreve layık gördüler. Beni tanıyanlar bilirler çalışmayı severim, insanı severim. Birikmiş sorunları çözmek için hepimiz el ele vereceğiz, birlikte bu kenti yöneteceğiz, kimseye ayrım yapmadan hizmeti her alana yayacağız." dedi.

-"CEMİYET OLARAK PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ"

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’da ilkokul 4.sınıfı Gazi Ortaokulda okuduğu için kendisini bir nevi fahri Gölbaşılı gördüğünü ifade etti.

Kıymaz, Gölbaşı'nı bu yönüyle sevdiğini ve ulaşım kolaylıkları verimli arazıleriyle kısa zamanda bu ilçenin gelişeceğine inanan biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz cemiyet olarak partilere eşit mesafedeyiz, işini düzgün yapan ayrım yapmayan, çalmayan, çalışan belediye başkanlarına yönetimlerine partilerine bakmaksızın her imkanımızla destek oluruz. Partiler gelip geçicidir kalıcı olan kentlerimiz insanlarımız. Doğru başkanların doğru işlerini yaparkende bizler basın olarak onların çabalarını kamuoyuyla paylaşmalarına katkı sunacağız." 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha