Federasyon Temsilcisi Hakan Hayber, Gölbaşı Spor Salonunda düzenlenen turnuvada yaptığı konuşmada, iki gün süren müsabakalarda 8 ilden 271 sporcunun mücadele ettiğini söyledi. 
Her yıl Gölbaşı'nda düzenlenen turnuvaya ilginin artığını, katılan il ve sporcu sayının yükseldiğini ifade eden Hayber, şunları söyledi: 
"Bu müsabakaları düzenlemeye başladığımız 2008 yılında müsabakada sadece Adıyamanlı birkaç eskrim sporcusu kendi arasında yarışırken bu gün gelinen noktaya baktığımızda ülkemizin farklı illerinden 180 ila 280 sporcu katılıyor. Temsilciliğimize bildirilmiş olan bu rekor katılım bizleri son derece memnun etmiştir. Bundan sonraki süreçte bizlere ve toplumumuza düşen görev misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamak, insanımızın misafirperverliğini, sıcak ve güler yüzünü göstermek olacaktır." 
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Rıfat Elçi ise konuşmasında Türkiye Eskrim Federasyonunun   2017 faaliyet programında yer alan  Süper Minikler-Minikler (bayan-erkek) Açık Flöre Eskrim Turnuvası’nda İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Adıyaman, Muğla ve Bursa’dan 271 sporcunun katılımıyla gerçekleştiğini ifade etti. 
Turnuva sonucunda dereceye girenlere madalya takdim edilirken Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, katılan tüm sporculara çeşitli hediyeler takdim etti. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha