Gölbaşı Belediyesini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, burada Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’den ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Ramazanoğlu’na ilçede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ve projeler hakkında da bilgilendirerek, projelerde belediyeye aldığı desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Gölbaşı için herhangi bir istek olduğunda anında cevap vereceğini belirterek, Gölbaşı’nın doğdu yer değil ancak gönlünün olduğu yerlerden bir tanesinin olduğunu ifade edere,k Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e teşekkür etti.

Ramazanoğlu, "Ben bu başarılı çalışmalarınız için yaptığınız bu gayretleriniz için ve belediyecilik hizmetinde babanızdan itibaren getirmiş olduğunuz hem tecrübeniz hem bu temiz ve onurlu isminiz için teşekkür ediyorum, sizi takdir ediyorum.”dedi. 
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediye ziyaretinde Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’na el dokuması halı ve yöresel yiyeceklerin olduğu bir paket hediye etti.
Belediye ziyaretinin ardından Eski Bakan Sema Ramazanoğlu, Gölbaşı Gölleri Çevre düzenlemesi projesini gezerek Başkan Özdemir’den bilgi aldı, daha sonra ise Van'ın Gürpınar İlçesi'nde, zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Özer Salik'in ailesini ziyaret ederek her türlü sorunda kendisine ulaşmalarını istedi.
Şehit ailesi ziyareti ardından Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gölbaşı İlçe Müdürlüğü Konferans Salonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi’nde yer alan “Aile İçi Şiddet” kursunda öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi, program sonunda ise bir çiftin nikahına katılarak yüzüklerini taktı.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha