Belediye Başkanlığı bahçesinde misafirlerine kabul eden Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, burada yaptığı konuşmasında, "Siyasi mühendislik hizmetinde büyük emeği geçmiş olan yerel yönetimlerden sorumlu genel Başkan yardımcımız Seyit Torun beyefendi ve değerli Belediye Başkanlarımız ilçemize hoş geldiniz şeref verdiniz  "dedi.
-"BURADA ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATMANIN HEYECANI VAR"

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise, Elazığ ve Malatya'da deprem faciası yaşandığını anımsatarak, "Sayın Genel Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla birlikte deprem bölgesinde ziyaretler gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımızda Malatya'dan Ankara'ya döndü. Sizlere de selam ve saygılarını iletti. Genç bir belediye başkanımız var azimli kararlı inanıyorum ki sizlerin güvenini asla boşa çıkarmayacak çünkü yüreğinde Gölbaşı'nın sevgisi var hizmet etmenin ve faydalı olmanın burada çok güzel hizmetlere imza atmanın heyecanı var. Bunuda zaman zaman bizimle paylaşıyor. Bizde inanıyoruz ki onun Gölbaşında tarih yazacağını ve Gölbaşı'nın bu güne kadar eksik olan bütün hizmetlerini yerine getireceğine inanıyoruz".şeklinde ifade etti.

-"31 MART'TA EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vaap Seçer ise  yaptığı konuşmada Malatya ve Elazığ'da incelemelerde bulunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Orada vatandaşlarımızla bir araya geldik. Allah başa vermesin bir afet meydana geldi. Bir olduk birlik olduk elimizden geldiğince Belediyeler olarak bölgemize ulaştık. Acıları paylaştık paylaştıkça azalttık. Umut ediyorum bir daha böyle olumsuz koşullarla karşı karşıya kalmayız. İnanıyoruz azmimiz var inancımız var bilgimiz ,becerimiz var her şeyimiz var çok şükür ki 31 Mart'ta emeğimizin karşılığını aldık bundan sonrada çalışmaya yolumuza devam edeceğiz."

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, "Milletçe hepimize geçmiş olsun diyorum hem de başımıza sağ olsun bir daha milletimiz böyle üzücü günler yaşamasın. "dedi.

-"3 BÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI OLARAK YANINDAYIZ VE DESTEKLİYORUZ"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, "Bizim burada bulunma amacımız Malatya'da olsa Gölbaşı'na gelme sözümüz vardı. İskender kardeşimizi kutluyoruz. Ama daha çok sizi kutluyoruz. Gölbaşına gerçekten hayat tarzı olarak hizmet olarak en iyi şekilde hizmet edecek kardeşimizi seçtiğiniz için esasında Gölbaşı halkını kutluyoruz ve 3 büyük belediye başkanı olarak yanındayız her türlü destekliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belediye kaynakları nasıl kullanılır en iyi nasıl hizmet yapar bir yerin vatandaşlarını oturduğu yerle nasıl onurlu bir hale getirir hepimiz birlikte göstereceğiz İskender kardeşim yüreğimizde desteğimizde seninle ".

-"BU PARTİNİN MİLLETVEKİLİ VE NEFERİ OLDUĞUMDAN BÜYÜK GURUR DUYDUM"

Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'de "Gerçekten bugün bizim için çok gurur verici bir gün 3 tane Büyükşehir Belediye Başkanlarımızı burada bir arada bulmak genel başkan yardımcımızı Gölbaşında ağırlamak hepimiz için çok büyük bir gurur kaynağı. Bu gün duyduğum bir gururu sizinle paylaşmak istiyorum. 2 gündür deprem bölgesindeyiz genel başkanımız bütün Cumhuriyet Halk Partililer sahadaydı. Bu gün Doğanyol ilçesinde ilçe meydanında Mersin Büyükşehir Belediyemizin seyyar mutfağını gördüm ve arada halka depremzedelere sıcak yemek dağıtıyordu. Bir kez daha gururlandım. Bu partinin bir milletvekili olduğumdan bir neferi olduğumdan büyük bir gurur duydum. "dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha