Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ın davetlisi olarak Gölbaşı ilçesini ziyaret eden Büyükelçi Berger, ilçe halkının göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı İskender Yıldırım’a ve Gölbaşı halkına teşekkür eden Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, “Adıyaman Üniversitesinde düzenlenen AB-Türkiye Gençlik Forumunda, Dijital Çağda Medya Okur Yazarlığı başlığı ile gençlerle bir araya geldik. Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ın daveti üzerine ilçeye geldik, bu sıcak ve güzel karşılama için tüm Gölbaşı halkına teşekkür ediyorum."dedi. 

-"İLÇEMİZİ ZİYARET EDEN İLK BÜYÜK ELÇİ"

Belediye Başkanı İskender Yıldırım ise “Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’e davetimizi kabul edip ilçemizi ziyaret etti. İlçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Sayın Berger, ilçemizi ziyaret eden ilk büyükelçi oldu. Sayın büyükelçiye projelerimizi ve çalışmalarımızı anlatma fırsatı bulduk. Ziyaret sırasında bizleri yalnız bırakmayan ve tüm içtenliği ile misafirperverliğini gösteren değerli Gölbaşılı aileme de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha