Maddi imkanları yetersiz olan Gölbaşı halkının yararlanması kapsamında ilçede faaliyete başlayacak olan “sevgi eli mağazası” mağazası için çağrıda bulundu.^
-"SEVGİ ELİ MAĞAZASI” PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRİYOR"
Başkan Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açılmada şunları söyledi:
"Değerli hemşerilerim; Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıkmış olduğumuz bu yolda siz çok kıymetli hemşerilerimize daha iyi daha kaliteli hizmet edebilmek için adil, şeffaf ve insan odaklı projeler hazırlamaya devam ediyoruz. İlçemizdeki maddi imkanı kısıtlı ve ihtiyaç sahibi bireylerin yararlanması için “sevgi eli mağazası” projemizi hayata geçiriyoruz. Belediyemiz tarafından açılacak bu mağaza siz duyarlı hemşerilerimizin desteğiyle hayat bulacak. Evinizde giyilebilir ve kullanılabilir durumda olan kıyafetleri, beyaz eşyaları, ev eşyalarını, ayakkabıları ve oyuncakları mağazamıza bağışlayıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürebilirsiniz. Mağazamızdan maddi durumu maddi imkanı kısıtlı ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımız faydalanabilir"

Teslimatta uyulması gerekenleri sıralayan Başkan Yıldırım, yapılan yardımlarda dikkat edilmesi gereken konuları söyle sıraladı:
"Giysilerin temiz ve yıkanmış olması, yırtık , sökük veya tamir ihtiyacı bulunmaması,giysilerin cinslerine göre gruplara ayrılarak ayrı ayrı poşetlenmesi veya kolilenmesi,poşet veya kolilerin üzerine yapıştırılacak bir liste ile teslim edilen giysinin cinsi, sayısının ve toplamının belirtilmesi."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha