Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Faruk Kürker, burada yaptığı konuşmada, yarışmanın önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da aynı şekilde tüm yurt genelinde ve online olarak da dünya genelinde düzenleneceğini söyledi.
Yarışmanın bu yıl 6'ncısının yapılacağını ve konusunun 'Sünnet olmadan ümmet olmaz' olacağını belirten Kürker, şöyle konuştu:
"Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Türkiye genelinde Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenmektedir. Başvurularımızı 4 Mart'a kadar alacağız. İlçemizde, 8 Nisan'da yapılacak olan yarışmanın tanıtım toplantı ve bilgilendirme ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl Türkiye genelinde 587 bin 198, ilçemizde ise 480 kişi bu yarışmaya katıldı. Bu yıl yine hedefimiz yüksek. Yarışmamızın konusu "Sünnet olmadan ümmet olmaz" olarak belirlendi. İnşallah bu yarışma sayesinde daha çok kişiyi Kur'an ve sünnetle buluşturmuş oluruz."
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Ufka Yolculuk Kültür ve Bilgi Yarışmaları kapsamında kendisini ziyaret eden İl Temsilcisi Faruk Kürker, Mustafa Akcan ve Mehmet Saçıkara’ya teşekkür ederek, hem kişisel olarak hem de belediye olarak çalışmalarına destek vereceklerini belirterek, düzenlenecek yarışmada herkese şimdiden başarılar dilediğini kaydetti. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha