Başkan Özdemir, Yeşilova Köyü Şenliğine katıldı.

Özdemir, İlçeye bağlı Yeşilova Köyünde düzenlenen, Birlik,Beraberlik ve Eğitim Şenliği programına iştirak ederek vatandaşlarla hasbihal etti.
Özdemir Gölbaşı Belediyesi Su, Kanalizasyon ve Elektrik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, su depolarının bakım ve onarımı ile su arızalarını giderme çalışmaları devam ettiğini bildirdi. 
Ayrıca ilçenin muhtelif yerlerinde meydana gelen ana boru su arızaları belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri tarafından giderilerek, su depolarının bakım ve onarımının yapıldığını aktaran Özdemir, şu bilgileri verdi:

"Gölbaşı ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde meydana gelen su arızaları giderildi. Çeşitli sebeplerden dolayı ilçenin muhtelif yerlerinde su arızaları meydana geldi. Bu arızalara ekipler anında müdahale ederek su arızalarını giderdi. Gölbaşı ilçesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından larva ilaçlama çalışmaları devam ediyor. İlçemiz genelinde vatandaşlarımızın daha hijyenik ve sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için, belediyemiz İlaçlama Ekipleri lavra ve ilaçlama çalışmalarına devam etmektedir. Gölbaşı ilçesinde derelerin muhafazasını sağlayan demirler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı"
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe şehir merkezinde Gazi Caddesi üzerindeki derenin güvenlik/muhafaza demirlerine zarar verildiği tespit edildiğini belirterek, ilçenin halkın kullandığı alanların kamuya ait olduğunu ifade ederek, parklara ya da bu gibi yerlere zarar verilmemesi gerektiğini vurguladı.
Özdemir, vatandaşların kamu malına zarar vermemeleri konusunda uyararak, zarar verenlerin belediye polis veya zabıta ekiplerine haber vermelerini istedi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha