Gerçekleşen ziyarette, Vali Kalkancı’ya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba ve Gerger Kaymakamı Can kazım Kuruca eşlik etti. 
Sabah erken saatlerde Gerger ilçesine giden Vali Nurullah Naci Kalkancı,İl Özel İdaresi tarafından Gerger İlçesine bağlı Çifthisarve Güngörmüş Köyleri arasındaki 7 km’lik grup köy yolunun asfalta hazır hale getirilme çalışmalarını yerinde denetleyerek, yolun durumu ve gidişatı ile devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
Güzergâhtaki köylerde durarak vatandaşlarla sohbet eden Vali Kalkancı, etrafını saran çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. 
Kırsal alandaki vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve ulaşım hizmetlerini en üst noktaya çıkarmanın çaba ve gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Köy yolların daha kaliteli olması için kırsal alanda köy yollarında yürütülen çalışmaların yanı sıra köylerin altyapı sıkıntılarının giderilmesi içinde devlet olarak her türlü imkanı seferber ediyoruz”dedi.  

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha