Gerger Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ‘Birleşmiş Yürekler’ projesi kapsamında 21 okulda uygulanacak olan projenin il ayağı Gömük İlkokulu oldu.
Proje kapsamında birleştirilmiş sınıflardaki fiziki ortamı iyileştirerek eğitim ortamını daha güzel, daha eğlenceli hale getirmek, öğrencileri proje kapsamında çeşitli etkinliklere dahil ederek keyifli, eğlenceli, dolu dolu güzel bir gün geçirmelerini sağlayarak öğrencilerin ve öğretmenlerin motivasyonunu artırmak olduğu belirtildi.

Proje ekibi içerisinde yer alan Seçkin Karaavcı, Abdülkadir Özdemir, Zeliha Düşündü, Selime Havan, Emine Tekçe, Şengül Güme, Seçkin Karaavcı, Eda Kuruca ve Şengül Güme tarafından ihtiyacı olan okulların badanaları yapılacak, duvarları resimlenecek, Halk Eğitim Merkezi dikiş hocası, nakış hocası ve öğrencileri tarafından hazırlanan masa örtüleri dağıtılacak, kuaför hocası tarafından kız öğrencilerin saçları şekillendirilecek, çocuklar sinema ortamını sınıflarında yaşasınlar diye patlamış mısırları eşliğinde film izleyecek, projede yer alan öğretmenler tarafından çocuklarla deneyler ve ebru yapılacak.

Öğrencilere Halk Eğitim Merkezi ve ÇATOM tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı. Yapılan çalışmaların ardından öğrenciler proje ekibine teşekkür ederek, bu uygulamanın tüm okullara örnek olmasını istediler.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha