ÇATOM Sorumlusu Nurcan Doğan’ın da eşlik ettiği Birleşmiş Yürekler projesinin ikinci ayağı olan Tırsık İlkokulu’nda Kuaför hocası Selime Havan ve öğrencisi Emine Tekçe tarafından öğrencilerin saçları kesildi ve şekillendirildi.

Aynı zamanda Gerger Kaymakamlığı Proje Ekibi üyeleri Şengül Güme, Demet İnci, Serpil Toksoy, Eda Kuruca, Seçkin Karaavcı, Mehmet Şahin ve
 Abdulkadir Özdemir tarafından sınıfın duvarları resimlendirildi, patlamış mısır eşliğinde sinema izlendi, deneyler yapıldı, öğrencilerle beraber dans edildi, şarkılar söylendi, sanat çalışmaları yapıldı.

Yapılan etkinlikler sırasında öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Öğrencilerin ‘Hayatımızda geçirdiğimiz en güzel gün’ olarak nitelendirdikleri günün sonunda öğrencilere ÇATOM ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı.

Öğrenciler bu güzel günün sonunda projede emeği geçen Gerger Kaymakamlığı Proje Ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, ÇATOM’a, Gerger İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne teşekkürlerini sundu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha