Gerger”e 12 Senede Yatırım Olarak Ne Yaptınız? Vatandaşlar ile Hayvanlar Aynı Suyu İçiyorlar!!!

Gergerli vatandaşların hayvanlar kadar değeri de mi yok?
 
 
AK Parti milletvekillerinin Gerger ilçesine gitmesine tepki gösterene halk, “suyu, yolu, hastanesi olamayan bu ilçeye hangi yüzle geldiniz” diyerek tepki gösterdiler.
 
Dün seçim kampanyası çerçevesinde Gerger ilçesini ziyaret eden AK Parti Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan ve Salih Fırat’a halk büyük tepki gösterdi. Halen içme suyu, ulaşım ve sağlık sorunu yaşanan ilçede, bu eksiklerin sorumlusu olarak gösterilen milletvekillerine “Hangi yüzle geldiniz” diyen vatandaşlar, “Bunun adı düpe düz vatandaşları kandırmaktır” diye konuştular.
Gerger’in Geçitli bölgesinde yer alan 20 köye elektrik borcundan dolayı hala su verilmediğini, Gerger merkezde de insanlarla hayvanların aynı dereden gelen suyu içtiğini dile getiren halk, “Gerger tam bir kör nokta. Hükümet buraya üvey evlat muamelesi yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan analizlerde suyumuza içilemez raporu verilmişti ama halk olarak yıllardır bu suyu içiyoruz. Devlet kılını bile kıpırdatmadı bizim için. Merkezde hayvanlarla birlikte içtiğimiz suyun yanında köylerimizde su bile yok. Bu kadar aksaklığa ve ilgisizliğe rağmen sadece seçim döneminde hatırladıkları biz Gergerlileri eşek yerine koyar gibi gelip oy istemeleri gerçekten çok ayıp. Ne verdiniz ki ne istiyorsunuz. Yolu, suyu, sağlığı problem olan bu ilde AK Parti devri kapanmıştır artık. Bir hastane yaptılar onu da bir yıldır açamadılar. Ne personel var ne de hizmete açılan bina. Artık yeter. Biz AK Partiye en büyük dersi sandıkta vereceğiz” dediler.
Editör: Adıyaman Haber