Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, İdari Hizmetler Başkanı Osman Aydın, Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Cengiz Yorulmaz, Gerger ilçe hastanesini ziyarette bulundular.
         Sağlık çalışanları ile sohbet eden  heyet, tüm sağlık çalışanları ile özel olarak ilgilendi. Daha verimli sağlık hizmeti verilmesi adına, Mali ve İdari İşler Müdürü Şerif Dündar’dan bilgilendirme alan heyet, hastanenin genel çalışma sistemini memnuniyetle karşıladı.
         Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gerger Devlet Hastanesi  Mali ve İdari İşler Müdürü Şerif Dündar,  “Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği yönetim kadrosu ile yaptığımız görüşme ve toplantı çok verimli geçti. Hastanemizde nasıl daha verimli bir sağlık hizmeti sunabiliriz? Sorusu etrafında yaptığımız toplantı, personelimiz tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ziyaretlerinden ötürü başta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri sayın Uzm.Dr.Erdoğan Öz olmak üzere, tüm Kamu Hastaneler Birliği Yönetim Heyetine teşekkür ediyorum” Dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha