Gerger Köklüce İlkokulu öğrencileri "Birleşmiş Yürekler" projesi ile güzel bir gün geçirdiler.

Birleşmiş Yürekler projesinin altıncı ayağı olan Köklüce İlkokulu’nda okul öncesinden proje ekibi üyeleri Eren Kırdağ ve Abdülkadir Özdemir tarafından boyandı.

Sonraki gün ekip üyeleri tarafından okula gidilerek kuaför hocası Selime Havan ve öğrencisi Gülcan Demir tarafından öğrencilerin saçları kesildi ve şekillendirildi.

Gerger Kaymakamlığı Proje Ekibi üyeleri Şengül Güme, Demet İnci, Seçkin KaraavcıI ve Mehmet Şahin tarafından sınıfın duvarları resimlendirildi.

Halk Eğitim Merkezi dikiş- nakış kursu hocaları ve öğrencileri tarafından dikilen masa örtüleri ve perdeler dağıtıldı. 

Öğrenciler için sinema ortamı oluşturularak patlamış mısır eşliğinde sinema izlendi. Mehmet Şahin tarafından yüzen mısırlar, patlayan yanardağ, ve portakal ile balon patlatma deneyleri yapıldı.

Öğrenciler ile süt ile ebru çalışması yapıldı. Öğrenciler yeni sanatsal teknikler öğrendikçe çok mutlu oldu.

Öğrencilerin dolu dolu, unutamayacakları zaman geçirdikleri günün sonunda Nurcan Doğan tarafından ÇATOM ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı.

Öğrenciler projede emeği geçen Gerger Kaymakamlığı Proje Ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, ÇATOM’a ve Gerger İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha