Ülkenin işgalinden daha beter olan beyinlerin sahteleştirilmesi operasyonu yaşıyoruz. Ortaya çıkan her acı gerçekliği sahte diye sanallaştırıyoruz.

1994-2013 arasında ittifak içinde olunan, muhterem hoca efendi diye anılan, Fetüllah Gülen ve cemaati aldatan ve sahte oldu.

Mümkün olsa da mezardakileri de kaldırıp oy kullandırsak dediğinde alkışlanan övgüler dizilen, göz yaşları dökerek dön gel artık hasretine dayanamıyoruz denilen, 1994-2013 arasında ittifak içinde olunan muhterem hoca efendi, aldatan ve sahte oldu.

Fetülllah Gülen ve cemaatine seslenen Erdoğan “Bana kitaplar gönderiyordu, methiyeler düzüyordu. Şimdi her şeyi anladım. Ben de bunları samimi zannediyordum, aldanmışım.” (Balıkesir, 28 Şub 2014). Muhterem hoca efendi, aldatan ve sahte oldu.

Altına zırhlı Mercedes tahsisi edilen, ürettiği sahte deliller ne kadar muhalif varsa içeriye tıkayan savcı aldatan ve sahte oldu.

Önceden sınav soruları verilerek, yüksek puan almaları sağlanarak, subay, polis, polis müdürü, savcı, hâkim, öğretmen, okul müdürü, kamu kuruluşlarında memur, kaymakam, vali yapılanlar sahte oldu.

Hak etmedikleri halde Anayasa Mahkemesi üyesi, Yargıtay üyesi, Danıştay üyesi, Sayıştay üyesi mahkeme başkanı, profesör, doçent, yardımcı doçent, dekan, rektör yapılanlar sahte oldu.

Sahte deliller üretmelerine ortam ve fırsat sulan, ürettikleri sahte delillerle orduda, emniyette, kamu kuruluşlarında ne kadar Atatürk’e ve Cumhuriyetin kuruluş ilkelerine bağlı olanları tutuklayan, yıllarca hapishanelerde tutan Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk, ODATV davalarının mahkemeleri, mahkemelerin savcıları ve hakimleri sahte oldu.

ABD’nin Orta Doğuyu yeniden şekillendirmek, petrol kaynaklarına el koymak için oluşturduğu Büyük Ortada Doğu Projesi Eş Başkanlığı sahte oldu.

Ülkeye demokrasi getirecek, demokrasinin standardını yükseltecek diyerek her türlü desteği veren, Atatürk’ü ve Cumhuriyetin kuruluş ilkelerini savunan kadrolara yönelik büyük bir karalama kampanyası başlatan, büyük övgüler dizilen AB sahte oldu.

Türk devletinin projesi diye, vatansever diye sahiplenilen, Devlet protokolünde baş köşede yer verilen sisteme dahil edilen, hayırsever birisi olarak adlandırılan, övgüler dizilen, sabah akşam bakanlarla oturup kalkan, birlikte iş yapılan Rezza Zarrab, CIA ajanı, casus ve sahte oldu.

Ayakkabı kutularında kayıt dışı paralarla yakalanan, iktidar tarafından zulme uğramış kahraman ilan edilen Halk Bankası Genel Müdürü, rüşvetin belgeleri ortaya çıkınca sahte oldu.

AKP Genel Başkanı Erdoğan tarafından AKP Büyük Kurultayına davet edilen, Kurultayda konuşturulan, “Türkiye seninle gurur duyuyor” slogan atılan (1 Ekim 2012), Diyarbakır’da toplu açılış törenine davet edilen, “Biji Kürdistan (Yaşasın Kürdistan)” sloganları ile karşılanan ve alkışlanan (16 Kasım 2013) Barzani aldatan ve sahte oldu.

AK Parti iktidarı, söz verdi mi sözünü yapar. Çünkü ne aldatan olduk bugüne kadar ne aldanan olduk" (Hürriyet, 26.05.2013). Adatma ve aldatılma belgeleri ortaya çıkınca, toplum büyük beden ödeyince “Rabim ve halkım beni af etsin.” Aldanmışım aldatılmışım denildi. Adatanlar, aldanma ve aldatılma sahte oldu.

Sıkışınca Atatürk’e sığınıldı. Atatürk, kurtarıcı ve kurucu olarak kabul edildi. Yıllardır yapılan Atatürk ve devrim karşıtlığı, sahte oldu.

Bugün Türkiye’nin yönetilememe sorunu, “gerçekleri sahteleştiren sahte beyinlerdir.

TÜRK HALK YILLARDIR GERÇEKLERİ SAHTELEŞTİREN BEYİNLERLE KANDIRILDI.