Sevgili vatandaşlarım...

Hepiniz hoş geldiniz. Edirne’ye, Kars’a, Adıyaman’a , Gaziantep’e tüm Türkiye’ye selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Maşallah bu ne kalabalık böyle! Neyse biliyorsunuz yine bir seçime gidiyoruz. Görüyorum ki sizleri ne kadar bataklığa gömsek o kadar çok seviyorsunuz bizi. Yoksa bu kalabalık hayra alamet değil. Sizi ekonomide, eğitimde, adalette ne kadar rezil rüsva etsek de bize gösterdiğiniz teveccüh nedeniyle sizleri hakikaten tebrik ediyorum. Hepiniz mitingimize hoş geldiniz.
Bazen size şaşırmıyor değilim. Anket yapıyoruz mesela bittik gittik diyoruz tam size yaptıklarınızdan biraz pişmanlık duyacakken bir bakıyoruz bize oy yağdırıyorsunuz. Vallahi pes doğrusu. Cebinizdeki paranın bir kısmını buharlaştırdık farkında bile olmadınız. Yahu insan bir gram dahi bir öfke duymaz mı? Bazen sizleri gördüğüm zaman inanın mezardakiler kalkmış gelmiş zannediyorum.
Hiç birşeyin farkında değilsiniz. Pazara gidecek paran varsa git gör cebinin halini diyeceğim ama sizde o cesaret de yok ki... Boşuna karpuza bakıp yutkunma o baktığın karpuz 25 tl. Sen sadece bakıp dua et. Yedirir miyiz sana onu. Kimsiniz ki siz. Sizi sadece oy zamanı hatırlıyoruz inanın bu bile bizi yoruyor. Gün geçtikçe zannetme ki hep böyle olacak yeni dönemde sana öyle bir tokat atacağız ki tadından öbür yanağını döneceksin. Bu sene ramazanda paketlerle görüyorum ki biraz tüylendiniz. Gösterişli iftar sofralarıyla biraz değer verdik gördük ki miden dolunca bir başka oluyorsunuz. Tüylendikçe bakıyorum ki kafanız yukarı kalkıyor. Zannetmeyin ki görmüyoruz bunları elimizden gelen zamları tam böğrünüze vurmazsak bize de sayın hükümet demesinler. Bak hala bakıyorsun karpuza. Biraz daha bakarsan kutsayacaksın nerdeyse! Öbür tarafta domates gel gel yapıyor sana sıkıysa git yanına. Salatalık kafasını kaldırmış bekliyor seni. Öyle kuru kuruya şundan şu kadar alırım bundan şu kadar alırım demeyeceksin. İşi yap işi! Ne oldu alamıyorsun değil mi? Sana ettiklerimiz hep az geliyor seni varya uçurumdan kafa üstü atmak lazım. Siz zaten elli TL’lik benzin alıyorum diye kahve köşelerinde artistlik yapıyormuşsunuz. Madem artistlik yapıyorsunuz size yakında öyle bir rol vereceğiz ki Cüneyt Arkın gibi kaleden kaleye bir dilim ekmek için uçacaksınız. Allah’ın izni ile inşallah yeni dönemde yükünüzü arttıracağız. Söz veriyoruz size hizmet getirmeyeceğiz. Zamlarla doğduğunuza pişman edeceğiz. Pişman olmayacağız acımadı ki diye kafa bulacağınızı da biliyorum gerçi!
Geçenlerde muhalefetten biri çıkmış size bizden daha çok eziyet edeceğini söylüyor. Güler misin ağlar mısın? Yahu sen daha iki tane koyunu kaybetmiş değilsin boyundan büyük laflar ediyorsun. Benim halkım bunlara gereken cezayı elbet verecektir. Kimler kimlerle beraber iyi bakın bunlarda size eziyet edecek bir işaret var mı? Biz hamdolsun size tahmin ettiğinizden aklınıza hiç gelmeyen yeni eziyet yöntemleriyle suratınızdaki organların yerini değiştireceğiz. İnanın size yapacaklarımız burda saymakla bitmez. Yeni dönemde çılgın projemizle sizleri mutlu edeceğiz hiç merak etmeyin dayak sizinle, Allah bizimle! Bu projeyi duyduğunuzda ruhunuzdan bedeninize bir serinlik akacak gözleriniz yaşaracak. Ezan bitsin anlatayım...
Öffff Ne kadar uzun sürdü ezan. Neyse çılgın projemiz yeni dönemde düşünme miktarınıza göre şiddeti artan bir dayak odası hazırlayacağız sizlere. Odanın adı halk pataklama merkezi olacak. Bu oda da sizi dayak manyağı yapacağız. Siz yeter ki düşünün. Gerisini bize bırakın. sizlere öyle bir Osmanlı tokadı atacağız ki düşündükçe düşünesiniz gelecek. Hep söylüyorum bu bir yumruk meselesi. Davamıza sahip çıkalım. Bizden daha iyi tokat atacak olanı ararsanız bakın bunu çok net söylüyorum dayaksız kalabilirsiniz. Sonra vay biz hata ettik şunu ettik bunu ettik derseniz boşuna bize gelmeyin. Biz dava arkadaşlarımızla evelallah kendi kendimize tokat atar sizi de bundan mahrum ederiz.
Hava da sıcak biliyorum konuşmam uzun sürmeyecek yalnız şunları dile getirmem lazım.şaka şaka sizi düşünen kim istediğim kadar konuşurum sen zaten sadece kulaklarınla dinliyorsun. Aman yorma beynini! Bakınız geçenlerde ne olduğu belirsiz biri çıkmış hükümetimizin ekonomi politikalarını eleştiriyor. Neymiş dolar yükseliyormuş vatandaşın borcu artıyormuş. Şimdi size soruyorum biz iktidarımız döneminde doları hep yükseltmedik mi sizde sıçrama gördükçe kurlarla oynayıp artan dayak ihtiyacınızı hep karşılamadık mı ? Yahu bunlar nankör bunların kulakları var duyuyorlar gözleri var görüyorlar. Dilleri de var bunların en sorun olanı da bunlar çok konuşuyorlar. Hiç merak etmeyin kardeşlerim ekonomimiz gayet güzel uçurumdan yuvarlanıyor. Yeni dönemde inşallah ekmeğinizin yarısını da alacağız. Açlık sınırı 2100 lira deyip asgari ücreti 1600 lira olarak belirlemedik mi mantığınızla dalga geçmedik mi ? Valla kusura bakmayın canınızı almadığımıza dua edin. Gerçi dua da etmeyin bir kıymetiniz yok buda böyle biline !
Konuşmama son vermeden önce sakın ha size umut verip türlü türlü eziyet vaadlerinde bulunanlara kanmayın. Bizden daha iyi ekonomiyi eğitimi turizmi adaleti aklınıza hangi alan gelirse gelsin bizden daha iyi yerden yere vuracak kimseyi bulamazsınız. Yahu biz bunu kanıtlamadık mı? Hiç usta ile çırak bir olur mu ? Dış güçler tokatımızı nasıl buldunuz. Arkadakiler ses verin? Maşallah ne desek inanıyorsunuz? Sizi seviyoruz be ! Hakkımızda bunlar iyi insanlar alnı secde görenler deyip eziyet etmeyeceğimizi söyleyen fitne fesat gruplarına inanmayacağınızı biliyorum. Yinede bu tür şer odaklarına karşı uyanık olmanızda fayda var. Aman! Allah muhafaza biri çıkarda size iyi bir şey yapar, bünyenize zarar verir. Gerçi siz bugüne kadar bizi hiç üzmediniz bizde çok şükür sizi hiç güldürmedik. Şimdi mitingimizin sonuna gelirken her gün aç kalmaya var mıyız ? Evetttt adalet noktasında çile çekmeye var mıyız? Evettt. Ne kadar ceza versek yetmez diyecek misiniz evettttttt Maşallah! Kalın sağlıcakla...
DİPNOT:
Evren referandumda yüzde 92 oy aldığında: "İki berduş kasaba meydanında avare avare dolaşırken bir kalabalığa rastlamış. Bakınırlarken, bir güvercin uçup berduşlardan birinin omzuna konmuş. Herkes toplanmış, berduşa 'Sen padişahımız olacaksın' demişler. Berduş 'Olmaz' diye ısrar etse de, inatçı kasabalılara yenik düşmüş. Padişahlığı kabul edip arkadaşını da sadrazam yapmış. Aynı gün de başlamış zulme, boyun vurmaya, vergi salmaya. Arkadaşı, 'Yapma, halk kızacak' deyince çiçeği burnunda padişah cevap vermiş: Güvercin uçurup padişah seçen halka böylesi az bile."
İKi TESPİT :
1)“Bir siyasi parti, muhalefetteyken nişanlı bir kıza benzer. Dili tatlı olur. Uyandırdığı ümitler insanı hayali bir saadet âleminde bir beşik gibi sallar”.

2)“Koltuğunun altında haç taşıyan, fakat hacı görünmeye çalışan, gavur diye öldürüp, şehit diye namaz kıldıran siyasetçilerden sakınılmalıdır”.
OSMAN BÖLÜKBAŞI