Tesbih modelleri birçok erkeğin vazgeçilmez aksesuarı olarak bilinir. Fakat yalnızca erkeklerin değil aynı zamanda kadınlarında kullandığı bir aksesuar çeşididir. Tesbih en çok efendiliği, görgüyü ve saygıyı belli edip anlatan bir aksesuar olarak kullanılır. Aynı zamanda tesbihler hem oldukça güzel bir aksesuar olabilmenin yanı sıra, hemde ibadet etmek için yardımcı bir eşyadır.

Bu nedenle erkeklere ve bayanlara ayrı ayrı tesbih modelleri sunulur. Günümüzde birçok tesbih modeli bulunduğu için bu konuda VeTesbih sitesi üzerinden çeşitleri inceleyebilirsiniz. Özellikle erkekler için olan tesbihler ayrı ve özel taşlar ile yapılır. Bazı tesbih taşları birçok hastalığı da iyi gelebiliyor.

Tesbih Adabı

Günümüzde tesbih kullanımı, hayatımız ile bir bütün haline gelmiş ve belirli kişiler için stres atma aracı olmuştur. Bazı kişiler için fiyakalı bir aksesuar olarak ifade edilen, bazısı için şifalı bir aksesuar olan teşbihler çok eski bir geçmişe sahiptir. Hem manevi açıdan hem de tarihi açıdan tesbihin bizler için önemi büyüktür.

Kehribar tesbih daha çok anlayışı ifade ettiğinden dolayı çekmesi, taşıması, başkasına verilmesi ve alınması gibi bütün bu ayrıntılar görgü gerektiren bir durumdur. Tesbih adabına göre cepten çıkarılır çıkarılmaz hemen çekilmeye başlanmaz ve başkasının tesbihi istenirken biraz da ben dolaşayım denilmesi gerekirVeTesbih sitesini ziyaret ettiğiniz takdirde bir çok model ve ürün fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber