Son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelen Pubg, hem dünyada hem de ülkemizde ciddi bir oyuncu sayısına sahiptir. Daha önceleri bilgisayar da oynanıyor olsa da artık telefondan da çok fazla oynanır. Oyunu tek başına, iki kişi ya da bir grup olarak oynamak mümkündür. Oyunun oynama şeklinden kısaca bahsetmek gerekirse, amaç önlemek ve hayatta kalmaktır. Bu arada öteki oyuncularında bastırılması gerekir.

İlk olarak uçakta başlayan oyun, bir rotaya bırakılır ve oyuncular kendilerine konum belirlerler. Daha sonra da eşleşme olur ve son kişi ölene kadar, takım dağılmamış olarak kabul edilir.  Pubg oynayanların en çok araştırdıkları ve ihtiyacı olan şeylerden biri, Pubg hesap bedava mobil hesaplardır. Bunun bir zararı var mıdır, sorusu çoğu kez sorulur. Kesin bilgi almak için Enbilgin Net sitesini inceleyebilirsiniz.

Pubg Bedava Mobil Hesap Nasıl Alınıyor?

Pubg hesap bedava işlemini mobil üzerinden almanın hiç bir sakıncası olmaz. Hesabı kullanamayan oyuncuların hesapları liste şeklinde sitelerde yayınlanır. Hızlı bir şekilde tükendiği için, hergün güncellenir. Eğer bir bedava hesap alındıysa, kullanabilmek için, hesabın şifresini değiştirmek gerekir.

Hesap kasılıyor ya da açılmıyor ise başkası kullanıyor demektir.  Bu yüzden yeni bir şifre belirleyerek, hesabı kullanabilirsiniz.  Para verip hesap almak yerine, Pubg hesap bedava hesapları almak daha karlı olacaktır.  Oyuna hile karıştırmak ya da birinin hesabını çalmak, tehlikeli ve yasaktır. Güvenilir sayfa olarak Enbilgin Net sitesini kullanabilirsiniz.

Kaynak: https://enbilgin.net/bedava-pubg-mobile-hesaplari/

Editör: Adıyaman Haber