Firmamız aracılığı ile satın almış olduğunuz her türlü oyun makinesi ücretsiz servis elemanlarımız tarafından kurulumu gerçekleştirilmektedir. İstanbul'da bulunan ürün üretim fabrikamızı ziyaret edebilir, sitedeki email adresimiz veya telefon numaralarımız üzerinden bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Her zaman için sağlıklı kaliteli ve kişisel olarak hem çocuk hem de genç sağlığına önem verilerek ve hijyenik koşullarda oluşturulan Oyun Makineleri, 1999 yılından beri pek çok şubeye öncülük etmiştir. Sitemiz içerisinde daha önceden ürün üretiminde bulunduğumuz ve kurulumunu gerçekleştirdiğimiz oyun makinalarının referans isimlerini orijinal resimleri ile beraber inceleyebilirsiniz.

Oyun Makinelerimiz Garanti Kapsamındadır

Firmamız bünyesinde üretilen oyun makinaları sitemiz içerisinde ikinci el olarak satışının yapıldığı alanda bulunmaktadır. Bu alan üzerinden farklı bir yerden alınmış ve firmamız tarafından yenilenerek bakımı yapılmış ve 1 yıllık garanti kapsamında bulunan Boks Makinesi ve ikinci el otomatlarda bulunmaktadır. Site içerisinde menüler kısmının da kategoriler aracılığı ile ürün içeriklerini gözden geçirebilir ve her bir ürün hakkında detaylı bir şekilde ebat grafiğini de görebilirsiniz.

Satın almış olduğunuz ve uzun süredir mekanınızda kullandığınız oyun makinesi veya Jeton Kanalı arıza olmuş olabilir. Aktif olarak kullandığınız fakat elektronik bir parça olduğu için içerisindeki herhangi bir aksama bozulmasından kaynaklı olarak teknik servis hizmeti arıyor olabilirsiniz. Sitemiz aracılığı ile bizimle iletişime geçerek veya bizden satın almış olduğunuz ürünün tamiratını yapabilmekteyiz. Site üzerinden kayıt oluşturup bu kayıt üzerinden bizim aracılığımızla teknik servise göndermiş olduğunuz oyun makinesinin takibini yapabilirsiniz. Satın almış olduğunuz makinenizin serviste ne durumda ve cihazın kullanıma uygun hale gelip gelmediği hakkında son durumunu öğrenebilmek için de müşteri girişi alanını kullanmanız yeterli olacaktır.

Editör: Adıyaman Haber