Dünyada Trafik Güvenliği Dünyada Trafik Güvenliği

Motor yatağı motor bloğundaki tüm parçaların sabit kalmasını sağlayan bir parçadır. Buradaki hareket ve yük iletimini aynı anda aktaran parçalara motor yatağı denilmektedir. Motorun en önemli parçalarından birisi olan motor yatağı ne işe yarar denildiğinde ise motor bloğunda meydana gelebilecek tüm aşınma, sürtünme, ses ve titreşimi en alt seviyelerde tutabilmek için tasarlanan parçalardır. Bu parçalar oldukça hassas işlenmiş ve yenilenme özelliğine sahip olan parçalar olarak bilinmektedir.

Ülkemizde motor yatağı üretimi denildiğinde öncelikli olan üretici firmaların başında Yenmak Motor Parçaları gelmektedir. Konya’da üretimi yapılan motor parçaları ülke piyasasının tüm ihtiyaçlarını karşılayabildiği gibi dış piyasaya da satılmaktadır. Dünyanın birçok ülkesinde aktif olarak çalışan Yenmak bayileri motor yatağı satışı yapmaktadır.

Motor yatağı fiyatları

Motor yatağı parçaları alüminyum, bakır-kalay-kurşun, beyaz metal, kurşunsuz, Alüminyum-kalay ve alüminyum-kalay-silisyum alaşım tiplerinde hazırlanmaktadır. Tüm alaşım tipleri için uygulanan motor yatağı fiyatları hakkında en detaylı bilgileri için firmaya ait olan resmi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri aracılığı ile Yenmak firmasına ulaşabilir ve motor yatağı fiyatları hakkında en net ve en güncel bilgileri edinebilirsiniz.

Yenmak markası motor parçaları alanında geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. En kaliteli motor parçaları en uygun fiyatlarla üretilmekte ve piyasaya sürülmektedir. Firma web sayfasında üretilen tüm ürünler hakkında en detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber