Nart Lift firması 2013 yılından beri Manisa içerisinde Yavuz Eren tarafından kurulmuş olup hizmet vermektedir. Kaliteli çalışma arkadaşlarıyla birlikte sizlere en iyi şekilde yardımcı olur. Yapmış oldukları tasarımlar sayesinde fiziksel açıdan hareketlilik kısıtlaması olan bireylere konforlu bir yaşam imkanı sağlar. Bildiğiniz üzere hareket etmek oldukça önemlidir. Eğer ciddi bir hareketsizlik varsa bu ilerleyen süreçlerde hastalıklara sebep olabilir. Bu gibi durumları yaşamamak adına fiziksel açıdan engelli olan bireylere engelli asansör sistem hizmetleri verilir. Böylece evinizde, işinizde daha birçok alanda sabit yerlerde kalmak zorunda kalmazsınız.

Nart Lift firmasının bir diğer hizmeti olan merdiven asansörü özellikle de çok katlı evlerde oturan kişiler tarafından kullanılmaktadır. Merdiven asansörünün kullanımı istisnasız herkese her alan içerisinde rahat kullanım sağlar. Aynı zamanda bunları sadece ev ofis olarak da düşünmeyin. Birçok katlı mağazalar içerisinde de bu sistem kullanılarak engelli vatandaşlar en iyi şekilde düşünülmüş olacaktır. Ancak bazı mağazalar ne yazık ki bu sistemin kullanılmasını kendileri açısından pek uygun görmeyebiliyor. Bunun sebebi de fiyat farkından kaynaklanan durumlardır.

Nart Lift İle Uygun Fiyatlar

Engelli bireylerin günlük hayattaki aktivitelerinin kısıtlanmaması da aslında biraz da sizlerin elinde. Çalışma ortamları ve daha birçok alan için engel sahibi olan kişiler adına bazı işlemlerde duyarlı olmak gerekir. Nart Lift uygun fiyatları ile engelli vatandaşlarına en iyi tasarımlarıyla hizmetine devam ediyor.

 Kaynak: https://www.nartlift.com/urunler/merdiven-asansoru/

Editör: Adıyaman Haber