Her alanda kullanıma sahip olarak birçok firmanın tercihi haline gelen kuşe etiket ile işletmeler her anlamda kolaylık sağlar. Beklentileri karşılayan kalitesi ve dayanıklılığı ile her çapta firmanın tercihi haline gelen kuşe çeşitleri arasında etiketler pürüzsüz bir yüzeye sahip olmalıdır. Baskının en iyi şekilde olması için hem pürüzsüz hem de yapışkan özelliği ile yapıştırıldığı alandan çıkması oldukça zor olan ürün dayanıklı olması ile alıcıların beğenisini alır.

 İstenilen ebat ve renk seçenekleri de bulunur. Mat, yarı mat ve parlak yüzeye sahip ürünlerin baskı kalitesi için en çok tercih edilen türü ise parlak yüzeyli olandır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da çevre dostu olduğu için tam not alan kuşe kağıtları oldukça geniş kullanım alanına sahiptir.

Barkod Etiketlerinin Kullanım Alanları

Oldukça fazla kullanım alanı ile beğeni alan ürünlerden olan kuşe etiket fiyatları uygundur. Her zaman birçok sektör tarafından tercih edilir. Hem alışveriş yapan müşteriler fiyat bilgisini alabilmeleri için hem de veri alışverişi sağlayarak kasadan geçen ürünlerde satış miktarının hesaplanması için önemlidir.

Uzun süre dayanabilen bir ürün olan kuşe etiket, ısı, ışık, nem ve suya karşı orta dayanıklılık sağlar.2-3 yıl gibi bir sürede dayanıklılığı sürer. Yırtılmaz ve yapışkanlığıyla da bulunduğu yerden çıkmaz. Merak edilen diğer ürünler için Barkod online sayfasından her zaman bilgi alabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber