Kolye takmayı çok seven ve kolyelerinde de altın içeriğine bayılan kadınların gözde tercihlerinden biri olan altın tuğralı halat kolye Bayar Gold tarafından üretilmiş ve satışa sunulmuştur. Bunun yanında içerisinde bir anlam da taşıyan kolye, takıldığı zaman abartılı durmamasının yanında göz alıcı bir zariflik de barındırmaktadır. Oldukça güzel, göz alıcı bir kombin oluşturulmuş olan kolye insanların gözlerini alamayacağı bir şekilde taşmaya değer, kusursuz bir parçadır.

Bayar Gold tarafından özel olarak tasarlanmasının yanında çokça ilgi ve talep gören bu kolye, günlük kullanıma uygunluğu ile de daha bir caziptir. Yapısında herhangi bir alerjik durum oluşturmasına yol açan bir etken bulunmamaktadır.

Bayar Gold Kolyesi Özellikleri

Görünüşünü, yapısını oldukça beğendiğimiz, satışı oldukça iyi olan kolyenin altın ağırlığı tam olarak on dört ayar şeklindedir. Bununla beraber metal ağırlığını da söylemek gerekirse o da 1,25 gram şekildedir. Belirtilen ağırlıkta yüzde onluk bir sapma oluşması mümkün olmakla birlikte zincirin uzunluğu kırk beş santim, tuğranın boyutları da 2 ile 1,8 cam şeklindedir.

Ürünü aldığınızda size sertifikasıyla beraber teslim edilmesinin yanı sıra kargo sırasında da firma tarafından güvence altında tutulmak için sigortası da yapılmaktadır. Kargosu ücretsiz bir şekilde evinize kadar teslimi yapılana dek herhangi bir sıkıntı, çalışma ve kaybolma durumlarına karşı gerekli önlemler de en iyi şekilde alınmıştır.

Kaynak: https://www.bayargold.com/urun/tugrali-halat-kolye

Editör: Adıyaman Haber