Kil maskesi, genel de problemli cilde sahip olanlar tarafından tercih edilir. Sivilce, leke, siyah nokta ya da yağlanma gibi sorunlara iyi gelen kil maskesi, farklı çeşitlere sahiptir. Her ürünün ayrı bir faydası ve özelliği vardır. Düzenli uygulama sonucun da sorunları gideren kil maskesi, markaların hazır ürünlerinden ya da aktarlardan temin edilebilir. Aynı zamanda cildi rahatlatır ve gözenekleri açar.

Kil Maskesi Nasıl Yapılır?

Kil maskesi herkes tarafından kolaylıkla yapılabilir. Genel de ölçü, bir tatlı kaşığı kile, su ekleyerek krem kıvamına getirmektir. Bazen cildin ihtiyacına göre, gül suyu gibi malzemeler eklenebilir. Önemli olan, homojen ve pürüzsüz bir karışım sağlamaktır. Kil maskesi çabuk uygulanmalıdır, çünkü hızlı kurur.

Kil Maskesinin Özelikleri

Kil maskesi, hem saç için hem de cilt için faydalıdır. Saçı ve cildi onarıp, besler. Ciltteki yağı emer ve duru bir cilde sahip olmayı sağlar. Çeşitli renkleri vardır. Beyaz kil, yeşil kil ve kırmızı kil en çok tercih edilen çeşitlerdir. Yeşil kil akne, beyaz kil ise lekeler için tercih edilir. https://www.dermokilshop.com/cilt-ve-yuz-kil-maskesi satın alabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber