Kurulum tarihi 1990 yılına dayanan Mersin Döviz başlangıçta bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Bunun yanı sıra şu anda ülkemiz içerisindeki en eski ve köklü döviz bürolarından biri olarak da geçmekte ve adını korumaktadır. Firma şu anda var olan otuz yılı aşkın tecrübesi ve bilgi birikimi ile beraber bir döviz bürosu içerisinde olması gereken her türlü artıyı bünyesinde bulundurmaktadır.

Bununla beraber bulunduğu il içerisindeki yoğun sektör gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ithalat ve ihracat işlerinde de etkin rol oynamaktadır. İstenen döviz taleplerini, döviz girdi çıktılarını, Türk lirasına dönüşüm taleplerine olabilecek en kaliteli hizmeti sunarak sağlamaktadır. Bu konuda veri olarak küçük esnaf ve perakende olarak bilinen müşterilerine de uygun fiyat içeriklerini vermektedir.

Mersin Döviz İle Beklediğiniz Hizmet!

Bulunduğu il içerisinde para ve finans işlemlerinde yönlendirici olarak belirlenebilecek olan ve kendi sektöründe zirveye çoktan yerleşen Mersindöviz, gelişimlerine sadece tecrübelerinden değil sürekli olarak yenilenen teknolojinin kaynaklarını kullanmaktan da almaktadır. Bununla beraber kendi alanındaki teknolojik gelişmeleri her daim takip etmektedir.

 Oldukça güçlü ve sağlam olan alt yapısı ile süreklilik sağlayan firma aynı zamanda kökten yetişen ve uzmanlaşmış olan kadrosuyla beraber de en iyi hizmeti sunmaktadır. Şu an içerisinde yönlendirici niteliklere sahip olmasının yanı sıra müşterilerinin memnuniyetini de tam anlamıyla kazanmıştır. Bu da çoğu kişi tarafından sevilir halde olmasına ve birilerinin birilerine önerdiği firma şeklinde anılmasını da sağlamıştır. Ayrıca kendi internet sitesinde de tüm bu detaylara ayrıntılı olarak yer vermektedir.

Kaynak: https://www.mersindoviz.com/

Editör: Adıyaman Haber