Son yıllarda kadınların yeni takı trendlerini tasarım ürünler oluşturuyor. Amade Pırlanta, değerli taşlardan oluşturduğu tasımlarının yanı sıra müşterilerinin direktiflerine göre, onlara özel üretimlerde yapabiliyor. Pırlanta, zümrüt, yakut gibi taşları altınla birleştirerek yıllarca şıklığını ve zarafetini yitirmeyen ürünler ortaya çıkıyor. Bu ürünler ise binlerce müşterinin beğenisini kazanıyor.

Özellikle 2020 yılından sonra trendler arasına giren baget yüzük modası da tasarım faaliyetlerinden nasibini alıyor. Amare Pırlanta bu tasarım yüzükler ile yıllarca hafızalara kazınacak muhteşem bir katalog oluşturuyor. Aynı zamanda yeni evlenecek olanların veya hediye düşünenlerin vazgeçilmezi tek taş pırlanta yüzük seçenekleri de oldukça çeşitlilik arz ediyor. Amare Pırlanta’da her zevk ve bütçeye uygun güzel bir takı mutlaka bulunuyor.

Amare Pırlanta aracısız ürün temini sağlıyor

Amare Pırlanta Belçika ve Hindistan başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından aracısız olarak temin ettiği ürünleri müşterilerine sunuyor. Böylece firma, kaliteli ürünleri uygun fiyat ile buluşturmuş oluyor. Bu yüzden Türkiye’de bir çok tüketici tarafından aranan marka olma özelliğini koruyor. Çünkü her üründe olduğu gibi değerli taş ticaretinde de araya başka firmaların veya aracıların giriyor olması gümrük vergilerinin yanı sıra bir de aracı masrafı olarak ekleniyor. Örneğin tek taş pırlanta yüzük maliyetinden çok daha yukarıda satılmak zorunda kalıyor. Amare Pırlanta ticari kabiliyetleri sayesinde bu sorunu da ortadan kaldırıyor.

Amare Pırlanta için önemli olan müşteri memnuniyeti

Amare Pırlanta geniş tedarik ağı ve profesyonel kadrosuyla tasarladığı ürünleri yüksek teknolojik aletler kullanarak hizmete sunuyor. Gerek üretim atölyesinde gerek satış ofisinde olsun tüm kadroları müşteri memnuniyetini esas alarak güler yüzlü hizmet veriyor. Bütün ürünlerinin sertifikasyonu bulunuyor. Bu sertifikada aldığınız ürünün kaç karat olduğu ve diğer bilmeniz gereken bütün bilgiler yer alıyor. Sertifika konusu değerli taş alırken oldukça önem arz ediyor. Tüketicilerin kandırılmamak için aldıkları üründe mutlaka sertifika aramaları, sertifikalı ürünlere itibar etmeleri gerekiyor.

Amare Pırlanta çağı yakalıyor

Amare Pırlanta ürettiği tüm hizmetlerle teknoloji ve bilgi çağı denilen günümüzün bütün gerekliliklerini yerine getiriyor. Öncelikle hem yurt içi hem de yurt dışı pazarını iyi takip ediyor. Buna göre hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlerden oluşan bir hizmet ağı kuruyor. Ayrıca dünyada takı ve değerli taş sektöründe yapılan en yeni tasarımlardan haberdar oluyor ve bunları kendi bünyesine entegre ediyor. Örneğin bir pırlanta küpe tasarlarken, dünya üzerindeki en yeni tasarımları araştırıyor. Bu anlamda çoğu ürün ülkemizde birçok firmadan daha evvel Amare Pırlanta tarafından sergileniyor. Vizyonu ve misyonu gereği inovasyona önem veren firma, stratejik planları doğrultusunda dünya markası olma hedefine ilerliyor. Çoğu zaman evladiyelik olarak tasarlanan bu değerli takılar, Amare Pırlanta’nın usta ellerinde birer sanat eserine dönüşüyor.

Editör: Adıyaman Haber