Kur’an’a geçen kız çocuklarının icazet alacakları gün için kullanılan bir kıyafettir. Bu kıyafet onlar için oldukça önemlidir çünkü başarı ele ettikleri bir gün için giyerler. Tül, sim ve fiyonk detayları dile çocukların görünümlerine fazlaca sevimlilik katan bir elbisedir.

Abiyeye Uygun Şal

İcazet alacak çocukların tesettür kıyafetlerini tamamlaması için giyecekleri abiyeye uygun da türban seçilmelidir. Eşarp ya da şal arasında seçim yapmak o an kız çocuklarının tercihine kalmıştır. Seçilen elbise modeline uygun taşlı ya da püsküllü türban modeli kullanılabilir. Çocuk namaz elbisesi de icazet abiyesi kadar özel olmasa da günlük yaşamda kullanımı açısından çocuklar için önemlidir.

Çocuklarda Tesettür Giyimi

Kız çocuklarının küçük yaştan itibaren tesettür içinde olması ve bu sebeple onlara özel kıyafetler tasarlanmıştır. Birçok renk çeşidi ve aksesuar eklentisi ile çocukların dış görünümüne bir tatlılık katılıyor. Mevlana Çocuk Tesettür bu tasarımları bünyesinde barındıran ve çocuklara çeşitli ürünler ile hizmet sunan bir sitedir.

Çocuk ferace ürünü, çocukların tasarımsal olarak en rahat kullandıkları tesettür kıyafetidir. Bu ürün çocukların gün içerisinde oldukça rahat etmeleri için tasarlanmış bedeni tamamen kaplayan bir tasarımdır. Mevlana Çocuk Tesettür sitesinde her çeşit ve modelde ferace bulunabilir ve satın alınabilir.

mevlanacocuktesettur.com adresinden çocuk tesettürüne dair oldukça fazla çeşide ulaşılabilir. Yapılması gereken sadece üye olarak ardından alışverişe başlamaktır.

Editör: Adıyaman Haber