Bir site sahibi için en önemli sorulardan birisi Google’da konumu üzerine olan sorulardır. Bu sorular sitesini daha iyi bir hale getirmesi, daha iyi bir yere gelmesi için en önemli sorulardır. Google’da kaçıncı sıradayım sorusunu sorduktan sonra başarınızı tamamlayacak adımları gerçekleştirebilirsiniz. Bu adımları atmak bu sorunun cevabına göre şekilleneceği için bu sorunun cevabını hızlıca alıp ona göre çalışmalara başlamak önemlidir. Soracağınız bu sorunun ve alacağınız cevabın çok önemli olma sebebi herkesin kendi bulunduğu yere göre çeşitli adımlar atacak oluşudur. 1. Sırada bulunan bir site ile gerilerde bulunan bir sitenin yapacağı plan, izleyeceği yol birbirinden çok farklı olacaktır. Sitenizin konumunu iyi analiz ederseniz başarıyı tahmininizden çok daha kolay yakalayabilirsiniz. Sitenizin mevcut konumunu bulduktan sonra bu mevcut konumun neden bu olduğunu sormalısınız. Çok gerideyseniz neden bu kadar geri kaldığınızı ileri geldiyseniz de hangi adımlarla bu kadar ileriye kolayca çıkabildiğinizi düşünmelisiniz. Neyi doğru yaptığınızı ve neyi yanlış yaptığınızı bilmek çok önemlidir.

Google Sıralama Sonuçlarının Önemi Büyüktür

Google’ın sizi ne kadar üstte gösterdiği, sıralamada sizi ne kadar önlere çıkardığı çok büyük bir öneme sahiptir çünkü neredeyse tüm ziyaretçileriniz sizin ne kadar önlerde gözükmenize bağlı olarak gelmektedir. Genellikle arama yapan kişiler aradığını bulana kadar aramaya devam eder. Siz çok gerilerdeyseniz size ulaşana kadar büyük ihtimalle aradığı bilgiye ulaşıp konuyu kapatabilirler. Bunun olmaması için site sahipleri sitelerini ön sıralara getirmek için büyük çaba harcar çünkü bu gerçekten önem arz eder.

Sıralama Bulucu Olmazsa Olmazdır

Sitenizin konumunu, yerini ve rakiplerinizi en iyi görmek ve istediğiniz sonucu hızlı alabilmek için sıralama bulucu olmazsa olmazdır. Onu kullanmadan istediğiniz sonuca ulaşmanız çok zorlaşır, işlerinizi internet dünyasının getirdiği kolaylıklarla yapmalısınız. Siz de site sahibi olarak bu sektör içerisinde önemli bir yere gelmeye çalışıyorsunuz, kendi işlerinizi pratiğe dökmeden başka kişiler için pratik çalışmalar sunamazsınız. İşlerinizi pratik olarak çözümlemeniz size zaman da kazandıracak ve zaman fazlasıyla önemlidir.

Editör: Adıyaman Haber