Engelli olan bireylerin genellikle sosyal yaşamlarında daha iyi hareket edebilmeleri için özel tasarımlı sandalyelere gereksinim duyulur. Günümüzde engelli sandalyesi çeşitlerinin farklı özellikleri yer alır. Fakat hepsinin ortak özelliği hareketleri kısıtlı olan kişilerin kolay olarak hareket edilmesini sağlamaktır.

Son yıllarda engelli bireyler için sandalye çeşitlerinde fonksiyonel özellikler eklenmiştir. Böylece engelli olan bireylerinde özel tasarımlı sandalyelerinin kullanımların sorunlar daha az yaşanmaktadır.

Engelli Sandalyesi Özellikleri

Engelli olan bireylere özel olarak tasarlanan sandalye çeşitlerinin genel özellikleri şunlardır;

  • Kolay kullanımlı olmaları
  • Katlanabilir özellikleri ile her yerde kullanım sağlanabilmeleri
  • Ayarlanabilir yapıda olmaları
  • Emniyet kemerlerinin düzenli olarak kullanılabilmesi
  • Fonksiyonel özelliklerinin yoğun olması
  • Ayak kısımlarının özel tasarımlı olması
  • Konforlu yapıya sahip olmaları

Engelli Sandalyesi Fiyatları

Günümüz koşullarında engelli bireylerin özel tasarımlı sandalyeleri yüksek rakamlı fiyatlarda satılır. Özelliklede üretim aşamasında kullanılan malzemelerin kalitesi genel olarak engelli sandalyesi fiyatlarını belirlemektedir.

Profiliniz için Instagram Yazı Tiplerini Nasıl Bulur ve Özelleştirirsiniz? - BayiGram Profiliniz için Instagram Yazı Tiplerini Nasıl Bulur ve Özelleştirirsiniz? - BayiGram

Tasarımlarının fonksiyonel özelliklerde olması da genel olarak sandalyelerin fiyat listelerini etkiler. Kampanya süreçlerinde engelliler için özel tasarımlı olan sandalyelerin tercihler daha yoğun olur. Günümüzde farklı fiyatlarda engelli bireyler için özel tasarımlı sandalyelere https://www.tekerleklisandalyeci.com/kategori/tekerlekli-sandalye adresinden yer alır.

Editör: Adıyaman Haber