Ankara korku evi olarak yüz binden fazla oyuncudan tam not almayı başarmıştır. Yeni tasarımları bulabileceğiniz korku figürleriyle gerçek bir deneyim yaşayabileceksiniz. Gerilim ve korku dolu bir eğlenceyi yakalayacağınız karakterleri alacağınız hizmetleri ile bulabileceksiniz. Eski eşyalar arasında hedefe ulaşmak için direktiflere uygun hareket edeceğiniz oyun seçenekleri bulunmaktadır. Kanlı Kontes’in, elektrik gücü ve teknolojisi sayesinde, korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Gruptaki arkadaşlarınızla farklı bir deneyim yaşayarak hem korku hem endişe hem de gerilimi bir arada yaşayabilirsiniz. Kuracağınız ekiple korku dolu maceralara atılabilirsiniz. Kızılay korku evi ile yüzlerce oyun seçeneğiyle farklı korku deneyimleri yaşayabilirsiniz. Çok beğenilen ve ilk oyun ardından farklı levellar ile efekt oluşturularak daha da korkunç anlar yaşayacaksınız.

Gerilim ve Korku Bir Arada

Korku filmlerindeki gibi başrol kahraman olmak istediğinizde, Kanlı Kontes hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ankara korku evi, cesaretini toplayanlar için gergin ve korkunç eğlence ortamları oluşturmaktadır. Korkutucu aktiviteleri gerçekleştirebilmeniz için rezervasyon yaptırmanız yeterlidir. Gerilim dolu labirentlerde birçok ürünün kullanıldığı sıra dışı anlara şahit olacaksınız.

Soluksuz ve korku dolu bir eğlence için toplayacağınız ekiple rezervasyon işlemlerini başlatabilirsiniz. Site üzerinde yer alan rezervasyon kısmından, tarih, saat ve kişi bilgisini girerek, eğlence ve gerilimi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. Rezervasyonun onaylanabilmesi için aktif bir cep telefonunu sisteme girmeniz gerekmektedir. Oyun alanlarında her seans için bir ekip alabileceğinizi de söyleyebiliriz.

Kaynak: https://www.kanlikonteskorkuevi.com/

Editör: Adıyaman Haber