Ev sahibi olmak,  ev kiralamak gergin  bir süreç olduğu gibi sizin için en uygun evi bulmak da bir o kadar zor ve zahmetlidir. Bütçenize en uygun, istediğiniz lokasyonda  ve istediğiniz standartlarda ev bulmak için harcanan zamanlar boşa harcanan zaman hissi  ve yer yer  doğru evi bulamayacağım hissi sizi çıkmaza sürükleyebilir. Tüm bu stersli, zor  süreçler bazen hayal kırıklığı yaratacak kararlar almanıza ve istediğiniz evi kiralamanıza veya satın almanıza engel olabilir. Bu durumu yaşamamak için en doğru yerden ev fiyatlarını ve o evin özelliklerini bulmak hepimizin ihtiyacı olmuştur. Birçok yapı arasında güvenilir bir yapı bulmak da öyle kolay değildir.

Temmuz ayı itibariyle en çok konut fiyatlarının arttığı kentler arasında Yalova’nın ilk sırada  olduğunu düşünürsek uygun ve doğru evi bulmak gitgide zorlaşmış bir hal almakta. Dolayısıyla Yalova ev fiyatları araştırmalarınız da ön araştırma yapmanız gerekmektedir. Özellikle ev sahibi olmak isteyenler Yalova’da satılık daire fiyatlarını detaylı olarak araştırmak istemekte.

Bu stresli, zorlu sürecin keyif veren bir süreç olabilmesiadına  için Türkiye’nin yükselen değeri  Yalova’da kaçırmak istemeyeceğiniz ev fırsatlarını bu yazımızda sizler için derledik…

Yalova’da Yeni Bir Soluk

 Yalova’nın en elit  mahallelerinde güvenilir sitelerde huzurlu bir yaşam sürmek isteyenler için birçok konut projesi hayata geçmiş durumda. Birçok olanağı içinde barındıran bu konut projelerinde hem bütçenize  hem de zevkinize uygun birçok konut  seçeneği bulmanız mümkün.

Bu projeler arasında en çok dikkat çeken ise Yalova Group’un yapmış olduğu Semt77 projeleri.

Yalova İnşaat ve Gayrimenkul Group’un  gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler ile gayrimenkulde Yalova’da öncü bir konumda.

Yalovada satılık daire isteyenler ve gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için Semt77 konut projelerini aşağıda inceleyebilirsiniz.

 Begonya Suit

 Bu proje Begonya Suit adı altında yapılmıştır.  Gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için önemli bir proje niteliğinde. Projenin detayları  1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunmakta. Kira ve prim kabiliyeti yüksek bu daireler yatırımcıların kaçırmaması gereken ve değerlendirmesi gereken dairelerdir. 21 Adet sosyal tesis bulunan proje gezi parkurları, spor etkinlikleri, yüzme havuzu, kafe ve restoran bölümlerini de içermektedir. Gayrimenkul yatırımcılarına yüksek kazançlar elde ettiren daireler kolaylıkla satın alabileceğiniz, kiralayabileceğiniz nitelikte.

Bu projeler ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsattır. Daireler ve projeler ile ilgili bilgiyi firmanın web sitesinde inceleyebilirsiniz.

Akasya Family Consept

 Bir diğer  proje ise Akasya Family Concept.  Geniş  aileler için tasarlanmış olan bu  proje  en küçük daireleri 128 metrekaredir. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Her dairenin kendine ait bireysel  otopark alanı ve hobi odalarının olması projeyi daha çekici daha  konforlu bir hale getirmiştir.  Çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzundan müzik odası ve çocuk oyun odalarına kadar birçok sosyal etkinliği  gerçekleştirebileceğiniz alanlar porejenin vazgeçilmez unsurudur. Yalova satılık daire için firmanın sitesine giriş sağlayıp detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber