Bireyler diş bakımlarını yerine getirmemeleri kafein oranı yüksek besinler kullanmaları ve sigara tüketmeleri nedeniyle dişlerinde sararmaları ya da yer yer siyahlaşmalara maruz kalabilirler. Bu durumun ortadan kalkması için tıbbın ilerlemesiyle ve teknolojinin daha ileri boyutlara taşınması ile birlikte klinik ortamlarında diş beyazlatma yöntemleri uygulanmaktadır. Klinik ortamında uygulanan diş beyazlatma yöntemleri her yaştan birinin dişlerinin beyazlamasını noktasında son derece büyük avantajlar sağlar ve büyük başarılar elde ettirir. Kronik ortamda gerçekleştirilen diş beyazlatma yöntemleri sayesinde bireylerin dişlerinin en az 3-4 ton açıldığı ve bu anlamda daha sağlıklı gülüşlere kavuştukları gözlemlenmiştir.

Ülkemizde faaliyet yürüten ve bünyesinde son derece profesyonel diş hekimlerini istihdam eden Dentway, kaliteli inanç altyapısı teknolojik donanımı ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile hastaların dişlerinin daha beyaz bir görünüme kavuşması için uzman bir şekilde destek vermektedir. Dentway, hastalarına bu hizmeti sunarken onların ağız ve diş yapılarını mevcut diş renklerini diş etlerinin sağlıklı olup olmadığını da kontrol etmektedir.

Diş beyazlatmak neden tercih edilir?

Bilindiği gibi insanın yüzünün en önemli parçalarından biri de dişlerdir. Dişler bireylerin konuşurken yemek yerken gülümserken günlük yaşamda bir şeyler anlatırken en çok göze çarpan uzunları arasında yer alır. Dişlerin beyaz olması hem ikili ilişkileri hem de toplumsal ilişkileri önemli ölçüde etkiler. Dişleri kirli ve sararmış olan bireylerin günlük yaşamdaki temizliklerinden evdeki temizliklerinden ve yapmış olduğu diğer işlemlerden de şüphe edilir. Bu nedenle bireylerin özellikle de karşı cinse münasebet kurmadan önce diş beyazlığı da son derece önem verdikleri bilinmektedir.

Diş beyazlatma yöntemleri ders anlatırken sunum yaparken komşularla arkadaşlarla hatta akrabalarla konuşurken dahi bireylerin sürekli olarak etkilendikleri bir konudur. Dişleri beyaz olan bireyler daha rahat gülümserler ve daha rahat toplumsal ilişkiler kurabilirler. Diş beyazlatma yöntemleri bireylerin ve gençlerin özellikle de özgüven kazanımı noktasında büyük bir etkiye sahiptir. Çünkü dişlerinde lekeler ve sararmalar olan birçok bireyin konuşurken söz almaktan çekindiği rahat gülümseyemediği ve rahat ve konuşamadığı gözlemlenmiştir. Bu yüzden gençlerin ve yetişkin bireylerin diş beyazlatma yöntemlerine başvurmaları toplumsal yaşamda kendilerini daha iyi hissetmeleri için önem arz eder.

Diş beyazlatma yöntemini profesyonel ellere bırakın

Bilindiği gibi sosyal medyada ve hatta bazen güzellik merkezlerinde Bir de diş beyazlatma yöntemlerinin yapılabildiğini dair haberler ve reklamlar görmek mümkündür. Bireylerin kesinlikle internet ortamından güvensiz bir şekilde ilaç temin etmeleri solüsyon almaları ya da diş klinikleri dışında farklı ortamlarda diş beyazlatma işlemleri yaptırmaları kendi sağlıkları için büyük bir risk teşkil etmektedir. Diş beyazlatma işlemleri kesinlikle profesyonel diş hekimleri tarafından donanımlı kliniklerde yapılmalıdır. Bireyler başta diş beyazlatma inançları ve solüsyonları olmak üzere tüm ilaçları eczaneler dışında bir yerden temin etmekten kesinlikle kaçınmalıdır.

Kaynak: https://www.dentway.com.tr/tedaviler/estetik-dis/dis-beyazlatma-yontemleri/

Editör: Adıyaman Haber