Counter Strike oyununun geliştirilmesi ile ortaya çıkan Cs 1.6 oyunu, çok eğlenceli ve macera dolu bir oyundur. Standart setup wizard ile paketlenmiş oyun, oyun severlere basit kurulum fırsatı sunar. İnce ayarları yapılmış rahat ve fps ayarları sayesinde gönül rahatlığı ile oynanabilen popüler bir silah oyunudur. Güncellemeleri ile tüm Windows sürümleri ile tamamen uyumlu olarak çalışır.

Ayrıca oyunda, yönetici giriş izni ve lisans sistemi problemleri de giderilerek piyasaya sürülmüştür. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Cs 1.6 oyunu, 66 anti virüs programından geçirilerek bilgisayara virüs bulaşma riski ortadan kaldırılmıştır. Cs 1.6 indir yaparak kolayca ve güvenilir bir şekilde oyun oynayabilirsiniz. Dünya genelinde en çok oynanan Cs 1.6 oyununu, Cs Yıldızı sayfasından indirebilirsiniz.

Cs 1.6 Çok Oyunculu müdür?

Özel olarak tasarlanmış muhteşem cs 1.6 oyunu, çoklu oyuncu modunun yanı sıra tek oyunculuk modada sahiptir. Oyunda terörle mücadele eden ekip ve teröristler olmak üzere iki takım bulunur. Takım, birçok kategoriden oluşur. İlk oyunda başarılı olan oyuncu, bir üst kademeye geçiş yapabilir.

Oyunda bir üst seviyeye geçebilmek için karşı tarafın tüm elemanlarını öldürmek ve bazı durumlarda bomba imha etmek ve rehineleri kurtarmak görevi bulunur. Görevler tamamlandığı takdirde, tur sonuçlanır ve diğer oyun başlar. Half life indir yaparak eğlenceli ve macera dolu oyuna dahil olmak mümkündür. Cs 1.6 oyununu güvenilir ve kaliteli bir şekilde indirebilmek ve bilgisayarınıza kurabilmek için Cs Yıldızı sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber