Arifoğlu, 76 yıl kadar önce doğal lezzetleri sofralara sunmak için çıktığı bu yolda ürünlerin kalitesi sayesinde tüketicilerin beğenisini toplamış ve güvenini kazanmıştır. Ürünlerin içeriklerinden üretimine ve paketlemesine kadar müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı hedefleyen Arifoğlu baharat, yiyecek ürünlerinin yanı sıra cilt, saç ve vücut bakımı için geliştirdiği ürünleri geniş yelpazesinde barındırmaktadır. O halde gelin doğal içeriklere özel olarak hazırlanan markanın popüler ürünlerine birlikte göz atalım…

Arifoğlu Kaş Kirpik Serumu

Her kadın kaş ve kirpiklerinin güzel ve dolgun görünmesini ister. Ancak çevresel etkenler, mevsim geçişleri, makyajın yüzde fazla kalması gibi faktörler kaş veya kirpiklerin zamanla dökülmesine hatta azalmasına sebep olabilir. Arifoğlu markası da bu durumu önlemek ve daha bakımlı, dolgun bir görünüm kazandırmak için kaş kirpik bakım yağını geliştirmiştir. İçeriğinde bulunan E vitamini, argan yağı ve diğer bitkisel yağ karışımları kaş ve kirpikleri besleyerek uzun ve dolgun görünmesine yardımcı olur.

Arifoğlu kaş kirpik yağı düzenli kullanımda oldukça etkili sonuçlar ortaya koymaktadır. Bu sebeple deneyenlerin de sıkça tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Peki Arifoğlu kaş kirpik yağı nasıl kullanılır? Hemen açıklık getirelim;

Göz makyajınızı temizledikten sonra günde 2 defa olmak üzere kaş ve kirpiklerinize uygulayınız. Etkili sonuç elde etmek için en az 1 ay düzenli olarak kullanılması tavsiye edilmektedir.

Arifoğlu Papatya Suyu

Papatya bitkisinin toprak üstü kısımlarından distilasyon yöntemi ile elde edilmiş papatya suyudur. Saç renginin doğal bir şekilde açılmasına yardımcı olur. Saçınıza uyguladıktan 40 dk sonra güneşte beklemeniz önerilmektedir. Arifoğlu papatya suyu, doğal içeriği sayesinde saçlara zarar vermeden rengini açar.

Arifoğlu Hindistan Cevizi Yağı

Son zamanların en çok tercih edilen ürünlerinden biri geniş kullanım alanına sahip olan Hindistan cevizi yağıdır. Soğuk sıkım yöntemi ile edilen Arifoğlu Hindistan cevizi yağı saç ve cilt bakımında kullanılmaktadır.

Siz de tüm Arifoğlu ürünlerine Dermokozmetika sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber