Sabah Akşam CHP bu ülkeye ne yaptı diyorsun, CHP’yi eleştiriyorsun.

Sabah Akşam eleştirdiğin, bu ülkeye ne yaptı dediğin CHP:

- Babadan oğula geçen saltanat yönetim anlayışına dayanan tek adam yönetiminden, halk egemenliğine dayanan Cumhuriyet yönetimine geçilmesi Atatürk’ün yönetiminde CHP’nin eseridir.

- hak ve özgürlükleri olmayan köle toplumundan, hak ve sorumluluğuna sahip olan yurttaş toplumuna geçilmesi, Atatürk’ün yönetiminde CHP’nin eseridir.

- Sizin ve benim gibi halk çocuklarının belediye başkanı, milletvekili, başbakan ve cumhurbaşkanı olabilmeleri, Atatürk’ün yönetiminde CHP’nin eseridir.

-  Doğma ve kalıplaşmış düşüncenin egemen olduğu toplumsal ve kültürel yaşamdan, akla ve bilgiye dayanan toplumsal ve sosyal yaşama geçilmesi Atatürk’ün yönetiminde CHP’nin eseridir.

- Türkiye’nin, dünyanın uygar ve çağdaş ülkeleri arasında onurlu ve saygın yerini alması, Atatürk’ün yönetiminde CHP’nin eseridir.

- Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yasağının kaldırılması, milletvekili olmasının önünün açılması, CHP’nin eseridir.

- Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekili seçilmesi, başbakan ve cumhurbaşkanı olabilmesi CHP’nin eseridir.

- Recep Tayyip Erdoğan’ın, rejimi değiştirmesine ortam hazırlanması, halk egemenliğine dayanan Cumhuriyet yönetiminden tek adam yönetimini dönüştürmesi, CHP’nin eseridir.

- Recep Tayyip Erdoğan’ın tek adam olması, ülkeyi tek başına aldığı kararlarla yönetmesi CHP’nin eseridir.

Bütün bunlar ortada iken, sabah akşam CHP bu ülkeye ne yaptı diyerek CHP’yi eleştirmek, en hafif deyimle büyük bir vefasızlıktır.