Akademi: Bilginler, yazarlar, sanatçılar kuruludur. Üniversite akademik bir kuruldur (Türk Dil Kurumu Türkçe Sözlük). 

Akademisyen: Akademi üyesi. Üniversite ve benzeri yüksek öğretim kurumlarında öğretimi sağlayan, araştırma yapan ve özgün araştırmalarıyla alanında katkılarda bulunan kişi (Türk Dil Kurumu Türkçe Sözlük, Meydan Larouse Ansiklopedisi).

Prof. Dr. Burhan Kuzu, İstanbul Hukuk Fakültesi mezunudur. Anayasa Profesörü ve bir akademisyendir. 

4 dönemdir AKP İstanbul Milletvekilidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanıdır.

Dört dönemdir AKP İstanbul milletvekilliği yapan Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, milletvekili olduktan sonra, akademik kimliğini bir kenara koymuştur. Araştırmaya, bilgiye ve belgeye dayanmadan siyaset yapmıştır. İlk günden başlayarak, zamana, ortama ve konuma göre şekil almıştır. Bir gün söylediğinin ertesi gün tersini söylemiştir. Bir gün yaptığının ertesi gün tersini yapmıştır.   

Akademisyenliği ve milletvekilliği döneminde, değişik zamanlarda ve ortamlarda FETO Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen’i ziyaret etmiştir. Aynı sofrada oturmuş ve birlikte yemek yemiştir. 

Bu birliktelik ODATV Haber Sitesi tarafından belgesiyle ortaya çıkarılmıştır. 

http://odatv.com/images/resimler/bda1f7jiuaaa2wb.jpg

AKP Genel Başkanı Erdoğan ve AKP yöneticileri sürekli, nerden çıkarıyorsunuz AKP Fetüllah Gülen ilişkisini? Bizim Fetüllah Gülen cemaati ile siyasi bir ilişkimiz ve bağımız olmamıştır diyorlar ya. 

İşte size AKP Gülen cemaati bağı ve ilişkisi.

Hem de öyle sıradan ilişki değil. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş Danışmanı ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı düzeyine kadar yükselmiş olan bir ilişki.

4 dönemdir AKP milletvekilliği yapan, Profesör Dr. Burhan Kuzu’nun, FÖTÖ lideri Gülen’le olan ilişkisi ve birlikteliği, AKP’nin Fetüllah Gülen cemaati ile olan siyasi ilişkisinin ve birlikteliğinin derinliğini gösteren en somut kanıttır.  

Devlet sahip çıkmadığı için,

Yoksulluktan ve çaresizlikten Gülen Cemaatinin yurtlarında kalmak zorunda kaldıkları için,

Dershanelerine gittikleri, devletin izin verdiği okullarında ve üniversitelerinde okudukları için,

Binlerce insan işin atılmıştır. Büyük kısmı içeri tıkılmıştır. Bir kısmı müebbetle yargılanmaktadır.

Peki Fetüllah Gülen’in sofrasında birlikte yemek yiyen, Gülen sarmaş dolaş poz veren, Gülen AKP arasında siyasi ilişki yürüten Burhan Kuzu nerede ve ne yapıyor.

AKP Genel Başkanı Erdoğan’a Baş Danışmanlık ve TBMM Anayasa Komisyonu başkalığı yapıyor.,

Gazetecilik yaşamının büyük kısmını, ağzında salyalar akarak Gülen’e ve cemaatin övgüler Gülen’le AKP arasında köprü görevi yapan Fehmi Koru şimdi nerede ve ne yapıyor.

Sağa sola iftiralar atıyor. Gammazlık yapıyor.

Ey AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ terör örgütünün AKP içindeki siyasi ayağı, bundan daha iyi nasıl belgelenecek. AKP ile Gülen ilişkisini belgelemek için daha başka neler yapmak gerekiyor.    

FETÖ LİDERİ GÜLEN’LE İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKAN BURHAN KUZU, SOKAK AĞZIYLA SAĞA SOLA SALDIRIYOR

Sabah akşam Gülen Cemaatini ve üyelerinin suçlayan, Güleni Terörist başı, üyelerini terörist olarak ilan eden, darbeye kakışmakla suçlayan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı, anayasa profesörü ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, FETÖ Terör Örgütü Lideri Fetüllah Gülen’le ilişkisi ortaya çıkınca, sokak ağzıyla sağa sola saldırmaya başladı.

http://odatv.com/images/resimler/burhan%20kuzu(2).jpg

FETÖ terörö örgütü lideri Gülen’le olan can ciğer birlikteliğini belgeleyen gazetelere bir taraftan sokak ağzıyla saldırdı. Diğer taraftan Gülen’le olan birlikteliğini belgeleyen gazeteleri, Gülen’e destek olmakla suçladı. 

FETÇ terörö örgütü lideri ilen olan ilişkisinin ve birlikteliğini belgeleyen gazetelere saldırmakla yetinmedi.  Fetüllah Gülen’le olan yakınlığının üstünü örtmek İçin toplumun dikkatini başka yönlere çekme çalıştı. 

MHP’nin eski Alpaslan Türkeş hakkında, bilgi ve belgeye dayanmayan, doğru olmayan iddialarda bulundu.  Bilgi kirliliği yaratarak toplumun dikkatini başka yöne çekmeye ve siyasi sonuç elde etmeye çalıştı.  

http://odatv.com/images/resimler/burhan%20kuzu(3).jpg

Kuzu’nun yaptığı bilgi kirliliği, araştırmacı Tarhan Erdem tarafından ortaya kondu. 

http://odatv.com/images/resimler/tarhan%20erdem.jpg

Bilgi kirliği yaparak siyasi sonuç almaya kalkışan Burhan Kuzu’nun Alpaslan Türkeş’le ilgili söylediği yalan ve yanlışları ortay konunca bir profesör ve akademisyen gibi davranmadı. Alpaslan Türkeş’ten özür dilemedi.  

Bilim ahlakını bir kenara koyarak, doğru olmayan şeyler söyleyerek, bilgi kirliliği yaratarak siyasi sonuç almaya çalışan Prof. Dr. Burhan Kuzu:

4 dönemdir AKP milletvekilidir.

TBMM Anayasa komisyonu başkanıdır.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanıdır.

Bu tablo, Baş Danışmanı Profesör Burhan Kuzu olan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Türkiye’nin ve TBMM’nin nasıl yönetileceğini ve Türkiye’nin başına nelerin geleceğini, herkesin göreceği ve anlayacağı biçimde ortaya koydu. 

Celal Topkan

20. Dönem CHP Adıyaman Milletvekili