15.02.2019 Cuma günü Sulthane Kahvecisin de Etimesgut kadın kollarının düzenlediği Etimesgut kadın buluşmasındaydık. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin eşi Avukat Neşe Özhaseki Etimesgut İlçe başkanının eşi, MHP ilçe kadın kolları başkanı, kadın muhtarlar, STK temsilcileri, kadın esnaflar, Ak Parti Kayseri milletvekili Hülya Nergis, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, Kent konseyi kadın kolları meclis başkanı, Ankara Sincan Güçlü Kadınlar Derneği başkanı, aynı zamanda meclis üyesi adayı Serpil Yıldırım katıldı.

Mehmet Özhaseki'nin 24 yıllık eşi Neşe Özhaseki birçok sosyal sorumluluk projesine verdiği destekle biliniyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliğinde önemli katkıları oldu.

Açılış konuşması ve İstiklal Marşı ile başlayan program; protokolün konuşmaları ve güzel bir kahvaltı ile sona erdi.

Ak Parti çalışmalarının en beğendiğim yönü Kadın Kollarını aktif olarak kullanmaları. Biraz aydın olan herkes bilir ki kadın elinin değdiği her yer özveriyle, gayret, samimiyet ve çalışmayla gül bahçesine döner. Kadın bir davaya inandığı vakit, onun kadar adanmış bir ruh bulamazsınız.

Tabi güzellikleriyle beraber işin üzüldüğüm bir yönü de bu yoğun adanmışlığın suiistimale açık olması. Yanlışa da inandırsanız elinden geleni yapacaktır kadın.

Bundan dolayı her insan gibi, her kadının da ister ev hanımı ister iş kadını olsun; kendini yetiştirmesi okuması, okuması, okuması gerek. Kitap oku, olmuyorsa rüyaları oku, Kuranı oku, kâinatı oku, bedenini oku, duyguları oku.

Ne olursan ol oku! Ki hakikate gönül verip doğru yolda hizmet edesin.