Öztekin, yaptığı açıklamada, 1992 yılından beridir faaliyet gösterdiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da karşı çıktığı faizin karşısında dik durarak vatandaşları ev ve otomobil hayaline faizsiz olarak kavuşturduklarını anımsattı.

- FAİZE KARŞI MÜCADELEMİZ VAR

Fuzul Ev hakkında vatandaşlara seslenen Öztekin, şöyle devam etti:

"Biz Fuzul Ev olarak bir anlamda sömürü düzeni olarak algıladığımız faiz sisteme karşı bir duruş sergiliyoruz. Yani faize karşı bir mücadelemiz söz konusu. Yaptığımız işleyişin özetini verecek olursak; biz İMC usulü bir sistemle, insanların faize bulaşmadan, sömürülmeden, bir anlamda ev veya araç almalarının imkanını oluşturuyoruz. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çeşitli açıklamaları oldu. Hatta konuyla ilgili ciddi şekilde rahatsızlık duyduğunu ifade etmiş idi. Bizde bu anlamda Cumhurbaşkanın ifadesi doğrultusunda bir mücadele veriyor olmaktan dolayı bir gurur duyduğumuzu da söyleyebilirim. Ve bu işleri yaparken bir şekilde faiz ödettirmeden ve hassasiyeti olan insanlar için söylüyorum; bunu özellikle hem sömürü bölümü, hem de dinsel açıdan olaya bir bakış ile baktığınız zaman biz bu iki olayı da bir şekilde nötrlemiş oluyoruz"

- FAİZİ SÖMÜRÜ OLMAKTAN ÇIKARIYORUZ

Faizi sömürü olmaktan çıkarttıklarının altını çizen Öztekin, "Faizi sömürü düzeni olmaktan çıkartıyoruz ve hassasiyetimizi ortaya koymuş oluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi; hatta devlet bankalarını da eleştirdiğini ifade etti. Bizce de son derece dik duruş, doğru duruş. Yani faize karşı mücadele veriyor olmak, ülkenin ekonomisinde aynı zamanda biz bu şekilde telakki ediyoruz, insanlığa da bir hizmettir faize karşı dik duruş. Bu anlamda sayın cumhurbaşkanımızın ifadelerini sonuna kadar destekliyor ve yanında bulunduğumuzu, bizde hizmet sektörü olarak bunu desteklediğimizi ifade ediyoruz ve bu anlamda da cumhurbaşkanın ifade buyurduğu çizgi üzerinde 25 yıldır devam ediyoruz. İnşallah mevlam güç kuvvet verirse, şirketimiz bu süreç içerisinde faize karşı dik duruşunu devam ettirmeyi planlıyor.”diye konuştu.

- İNANCIMIZDAN ,KÜLTÜRÜMÜZDEN, GELENEĞİMİZDEN, GELEN BİR HADİSEYİ TAKLİT EDİYORUZ

Adıyaman’da önemli projelere imza attıklarını ifade eden Öztekin, şunları aktardı:

"25’nci yılımızı tamamladık, çok şükür. Çeyrek asırı geride bırakan bir kuruluşuz. Aslında bizim inancımızdan, kültürümüzden, geleneğimizden gelen bir hadiseyi taklit ediyoruz. Onun adı İMC. Biz İMC usulünü insanların ev veya araç edinme metodu olarak kullanıyor ve faizsiz bir şekilde insanların ev veya araç almalarını sağlamış oluyoruz. 1992’den bu yana yaklaşık olarak 65 bin insan Fuzul Ev aracılığıyla huzurlu, mutlu, faize bulaşmadan, evini ve otomobilini teslim aldı. Umuyoruz ki inşallah bu sayıyı 65 bin bandından 200 bin bandına çıkartalım. Bu anlamda da her geçen gün şube sayımızı arttırıyoruz. Hizmet sahamızı geliştiriyoruz. Adıyaman’da da yaklaşık 4 yıldır faaliyet gösteriyoruz. 3 şubeyle ve her ay ciddi şekilde şirketimizin Adıyamanlılar tarafından itibar gördüğünü görüyoruz. Bunun en güzel kanıtı çok ciddi şekilde Adıyaman’da teslimat süreci yaşanıyor olması, her ay Adıyaman’da onlarca insanımız Fuzul Ev aracılığıyla ev ve araç sahibi oluyor. Bunun mutluluğunu kelimelerle anlatmak mümkün değil, çünkü nerde karşılaşırsak karşılaşalım o insanlar bu duyguyu ifade ediyorlar. Sizin sayenizde biz faize bulaşmadan helal bir yöntem ile, çok uygun bir rakam ile, küçük bir hizmet bedeli karşılığında evimizi ve aracımızı teslim alıyoruz. Bundan dolayı teşekkürlerini belirtiyorlar. Bu anlamda cesaret alıyoruz. Adıyaman’a daha fazla hizmet edebilmek adına daha ciddi programlar ve projeler yürütmeye gayret ediyoruz"

- 3 ŞUBEMİZLE HİZMET EDİYORUZ

Adıyaman'da 3 şubeyle hizmet ettiklerini anlatan Öztekin, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Fuzul Ev olarak biz Adıyaman’da 3 noktada hizmet veriyoruz. Adıyaman merkezde iletişim noktası 2 ofis ile ve Kahta ilçemizde bir ofisimiz olmak üzere toplam 3 şubemizle hizmet vermekteyiz. İnternet üzerinden www.fuzulev.com.tr adresinden dilerlerse müşterilerimiz bize ulaşabilirler. Ayrıca 444 6 313 nolu çağrı merkezi telefon numarası üzerinden müşterilerimiz bize ulaşabilir. Ve her türlü iletişimi, bilgiyi, buradan alabilirler” 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha