ASRİAD Adıyaman Şubesi Kurucu Başkanı İbrahim Genciz başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu, tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Bir otelde gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu bir araya geldi.

ASRİAD Adıyaman Şubesi Kurucu Başkanı İbrahim Genciz, dernek hakkında bilgiler vererek, şunları söyledi:

“ASRİAD diye Türkiye genelinde kurulan bir Asrın işadamları derneği ismiyle inşallah hedeflerimize ulaşırız. İşadamları derneğimizin öncelikleri üretimdir, katma değerdir. Bizim sloganımız da nitelikli üretim, nitelikli insan ve üretim. Yeni kurulmamıza rağmen Türkiye geneli teşkilatımız var. Haftaya kuruluşunu vereceğiz dernekler odasına, seçkin insanlar ile birarada olmak, ülkemize hizmet etmek, ülkemizden ilimize hizmet etmek, büyük bir onur, büyük bir şereftir. Rabbim inşallah bizi muhaffak eyler. Gerçekten Adıyaman için yararlı, ihtiyaç olan bir dernek. Bu çok farklı bir dernek olacaktır. Klasik derneklerden ziyade gerçekten üretim içinde olan, halkın içinde olan, halkın dertleri ile dertleşen bir dernek olacaktır”

- ADIYAMAN'DA SIKINTI ÇOK

Ülke olarak üretimin önemsenmesi gerektiğini ve SGK primleri ile ilgili bilgiler veren Genciz, “Devletimizin bir politika çerçevesinde üretim ile ilgili, ülke üretim olmadan hiçbir yere gitmeyecektir. Hiçbir mesafe kat etmeyecektir.  Üretim İstanbul'dur. Üretim olmadı mı fakirlik oluyor. Biz emek yoğun bir sektörde çalışıyoruz. Bugün SGK 700 TL olmuş. Bu gerçekten bize zarar veriyor. Devletin üretime odaklı bir sistem geliştirmesi lazım. Cari açık 50 bin civarına ulaşmış. Üretim yapmalıyız ki ülkenin refahını artırmamız lazım. Yetkili, politika yapan insanlar sahaya inip, milletin içine inip, sıkıntıları, dertleri, talepler, nedir, bunu bilmeleri gerekiyor. Ankara'da kanun çıkarmak kolay ama gelip sahada görerek kanun çıkarsalar iyi olur” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha