Altınşehir Mahallesi'nde düzenlenen açılışa, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, AK Parti Adıyaman İbrahim Halil Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Adıyaman İl  Kadın kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, kurum müdürleri, STK başkanları ile temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-"MARKALARINI BÜTÜN TÜRKİYE'YE TANITARAK, ŞUBE ZİNCİRİNE DÖNÜŞTÜRÜRLER"

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, burada yaptığı açıklamasında, genç girişimcileri tebrik ederek, şunları dile getirdi:
"Çok nezih bir ortam, genç iki kardeşimiz, genç iki girişimcimiz Abuzer ve Ramazan kardeşlerimiz Adıyaman'a böylesine güzel bir eser kazandırmışlar. Çocuk oyun alanlarından tutunda insanların bütün ihtiyaçların bütün ihtiyaçlarını karşılayacağı bir mekan oluşturmuşlar. Aileler ile birlikte tercih edilecek çok nezih, huzur veren bir ortam olmuş. Renkler çok güzel seçilmiş, çok özenle bir mutfak yapmışlar ve bu mutfaktan Adıyaman’a, Adıyaman üzerinden de diliyoruz ve umuyoruz ki markalarını bütün Türkiye’ye tanıtırlar, bir şube zincirine dönüşürler. Genç girişimcileri Abuzer’i ve Ramazan’ı tebrik ediyorum, kutluyorum."

-"ADIYAMAN ARTIK BÜYÜKŞEHİR OLMA YOLUNDA"

Biraraya gelerek birliktelik oluşturdukları ve Adıyaman’ın ihtiyacı olan böylesi güzel mekânlara dönüşmesine fırsat tanıdıkları ve vesile oldukları için kutlayan Aydın, "Rabbim muvafakat eylesin, Hayırlı bol kazançlar versin. Hergün, her geçen gün Adıyaman'da böyle yeni tesisler açmak yeni eserler görmek bizleri mutlu ediyor. Adıyaman artık büyükşehir olma yolunda. Son hızla, emin adımlarla ilerliyoruz, Adıyaman sadece alt yapısıyla değil, üst yapısıyla değil, böyle sosyal imkanlarıyla kafe ve restoranlarıyla, konaklama imkanlarıyla da her geçen gün yeni eserler kazanıyor ve Adıyaman’ın önünü açacak bu eserlerin Adıyaman’ımıza, ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun."dedi.

-AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Konuşmasının ardından AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler Elan Restaurant Ve Kafe'nin açılış kurdelesinin kesimini yaparak işletme sahibi Abuzer Durdukoca ve Ramazan Kavak'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Açılışın ardından işletme sahipleri tarafından açılışa katılanlara müzik dinletisi eşliğinde ikramda bulunuldu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha