Adıyaman Park AVM Müdürü Çağrı Dabak, yaptığı açıklamada, firmaların bu mücadeleye desteklerinin önemli olduğunun altını çizerek, bu kampanyaların halkın yararına olduğunu vurguladı.
Adıyaman Park AVM’ nin  henüz birinci yılını doldurmadan 3 milyon ziyaretçiye ulaştığını belirten Dabak, “Özellikle okul sezonun açılmasıyla birlikte ziyaretçi sayılarımızda ciddi orandaki artış hem bizleri hemde firmalarımızı oldukça memnun etmiştir. Ülkemize yönelik yapılan kur saldırılarına aldırış etmeden halkın ve devletimizin yanında yer alan firmalarımıza çok teşekkür ediyorum. Her kesime hitap eden AVM’de ziyaretçilerimizin memnuniyeti bizleri bu süreçte ayrıca gururlandırmaktadır. Bunu artırarak devam ettireceğiz”dedi. 

-KONSER, ADIYAMAN’I SALLADI

Pazar günü AVM içinde yapılan Erdem Kınay&Merve Özbey konserine de değinen Dabak, şöyle konuştu:
“Adıyaman’ ın bu tür organizasyonları fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz AVM’de ziyaretçilerimizin özellikle de gençlerimizin yoğun ilgisi bizleri oldukça memnun etti. Onbinlerin katılımı sanatçılarımızı da fazlasıyla mutlu etti. Benzer organizasyonlar ile Adıyaman halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Adıyaman’ın gelişimi için biz AVM yönetimi olarak elimizden geleni yapacağız”


Kaynak:PHA

Editör: Adıyaman Haber