Koronavirüs tedbirleri konusunda ilk günden bu yana birçok önemli kararı uygulamaya koyan Adıyaman Belediyesi, zor durumda olan halkının destekçisi olmayı da ihmal etmiyor.

Koronavirüs sebebiyle dünyanın büyük bir kısmında olduğu gibi Adıyaman’da da yaşamın olumsuz etkilenmesinden dolayı ekonomik sorun yaşayabilecek halka çeşitli yollarla destek sağlayan Adıyaman Belediyesi, hizmet alımları kapsamında belediyeden alacaklı olan esnafın alacaklarını da kısa süre içerisinde ödeme kararı aldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan yetkililer, “Cumhurbaşkanımızın talepleri doğrultusunda ülkemiz genelinde uygulanan Koronavirüs Covid-19 tedbirleri kapsamında esnaf ve firmaların mağdur edilmemesi için belediyemize iş yapan esnaf ve firmaların alacakları ödenecektir. Adıyaman Belediyesi olarak bu zor günlerde halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Söz konusu ödemeler için alacaklı esnaf ve firmalarımızdan güncel SGK ve vergi borç dökümlerinin Mali Hizmetler Müdürlüğümüze bildirmelerini rica ediyoruz.” diye bilgi verdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha