Uzun yıllardan beri Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde ham yağ üretimi yaparak, il dışına satış yapan Güçlü Yağ, kente ayçiçek yağı markasını kazandırdı.

Güçlü Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güçlü, yaptığı açıklamada, Güçlü Yağ markası ile piyasaya çıkan yağlarının, market raflarında yerini aldığını söyledi.

Adıyaman'a piyasadaki en iyi ayçiçeği yağlarındaki kalitede ayçiçek yağını kazandırdıklarının altını çizen Güçlü, "Adıyaman’da böyle bir yemeklik yağ boşluk olduğunu hissettik. 2004 yılında biz ham yağ tesisi kurduk. 2004 yılından bugüne kadar ürettiğimiz ham yağları biz il dışına tanker bazında gönderiyorduk. Ama şuanda yemeklik yağ olarak kendimiz üretiyoruz. Şuanda ulusal markalardan çıkan yağlardan daha iyi bir şekilde üretim yaparak piyasaya girmeyi düşünüyoruz"dedi.

- UCUZ YAĞIN HESABI OLMAZ

Vatandaşları ucuz yağ konusunda uyaran Güçlü, şöyle konuştu:

"Özellikle ucuz yağlara pek fazla rağbet etmesinler çünkü ucuz yağın hesabı olmaz. Kalite anlamında biz ulusal marka yağlardan gelen daha kaliteli bir ürün üretiyoruz. İnşallah bunun devamı gelecektir. Kendi markamıza destek çıkarsak, biz de kalite anlamında daha iyi oluruz. Üretim noktasında daha çok üretiriz"

- VATANDAŞLARIMIZ KENDİ YAĞINA SAHİP ÇIKSIN

Vatandaşların kendi yağına sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Güçlü, "Çok gururluyuz, yağımız marketlerde ve bakkallarda yerini aldı. Biz Adıyaman halkımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Gerçekten Adıyaman’da böyle bir tesis olmasından dolayı biz kendi şahsımıza değil, Adıyaman adına biz özellikle gurur duyuyoruz. Böyle bir tesis yapılmış. Adıyaman halkından destek bekliyoruz. Şuanda olumlu tepkiler almaya başladık. Zaten biz daha önce eski, köklü bir firmayız. Bizim üretimimiz belli. Aile olarak Adıyaman’da 800 kişiye işçi istihdamımız var. Bundan dolayı biz geçmişe baktığımız zaman herhangi bir sıkıntımız yok. İlerleyen zamanlarda daha iyi olmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha