Dernek tarafından Zeynep Turgut İmam Hatip Ortaokuluna 2 bin adet kitap ve 10 adet bilgisayar  kazandırıldı.

Açılışa, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz Şube Müdürleri Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Kurum Müdürleri ve Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı İbrahim Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

- "BİN 100 KİLOMETRE ÖTEDEN GELEREK KÜTÜPHANE KURDULAR"

Okul Müdürü Mehmet Ateş, açılışta yaptığı konuşmasında, bin 100 kilometre öteden okul kütüphanesine 2 bin adet kitap ve 10 adet bilgisayar kazandıran Kocaeli Ordulular Derneği ve üyelerine teşekkür etti.

Ateş, “Aynı şekilde Orhan Gazi İlkokulu'na 2 bin adet kitap, Atakent Çok Programlı Anadolu Lisesine 2 bin kitap olmak üzere ilimize 6 bin kitap kazandiran dernek yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Kocaeli’de ikamet eden iş kadını ve okulumuz mezunu Zuhal Kuş hanımefendinin büyük katkısı ile okulumuz kütüphanesi için Kocaeli Ordulular Derneği ile kitap toplama kampanya başlatmıştı. Kendi elleriyle getirip teslim ettiler. Okulumuz mezunlarından Zuhal Kuş hanımefendiye ve Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı İbrahim Kılıç, basta olmak uzere dernek yönetimine ve üyelerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha