Sağlık alanında eğitim veren bir kurum olarak akademik alandaki başarıları ile adından söz ettiren bu okulumuz üst üste 2 yıl Tıp öğrencisi çıkarmanın haklı gurunu yaşıyor.

Okul Müdürü İmam Şimşek yaptığı açıklamada, Mesleki Eğitim alanında eğitim veren bir okul olmalarına rağmen son iki yılda tıp kazanan öğrencileri olduğunu belirterek azimli çalışmalarından dolayı öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. 

Tıp yanında son iki yılda hukuk, mühendislik, diş hekimliği, hemşirelik, ebelik ve öğretmenlik gibi gözde bölümleri kazanan öğrencileri olduğunu dile getiren okul müdürü, üniversiteye öğrenci yerleştirme oranlarının da ortalamanın çok üstünde olduğunu söyledi.

2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda öğrencilerini geleceğe hazırladıklarını dile getiren Şimşek, her öğrenciyi istedikleri hedeflere yönlendirdiklerini, amaçlarının 'Her öğrenci bu okulda hedefine ulaşabilir' algısını oluşturmak olduğunu belirterek, Uluslararası Kalite Belgelerine sahip bir okul olarak çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini, yeni öğretim yılının başında da okul ile ilgili uluslar arası geçerliliği olan Kalite Yönetim Sistemlerini okullarında hayata geçireceklerini dile getirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha