Rektörlük Makamında gerçekleşen kabulde Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, Şube Yönetim Kurulu ve Üniversite Yeşilay Topluluğu üyeleri hazır bulundu.

Yeşilay’ın çalışmalarına vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Gönüllü’ye teşekkür ettiklerini belirten Başkan Özöncel, "Yeşilay Haftasında bağımlılık ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi hedefliyoruz. İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle beraber zararlı alışkanlıkların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek bağımlılıkla mücadele çağrısında bulunacağız. Çalışmamıza ilimizin ilim yuvası olan Üniversitemizden başladık. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü hocamız bizi hep destekledi ve çalışmalarımızda yanımızda oldu. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Rektör Prof. Dr. Gönüllü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Yeşilay’ın yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Yeşilay Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha