Rektörlük görevine atanan Turgut’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan şube başkanları Özöncel ve Ertaş, dernek ve vakıfların faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeşilay Adıyaman Şube Başkanı Özöncel, Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Yeşilay olarak bağımlılık ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi hedefliyoruz. İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle beraber zararlı alışkanlıkların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek bağımlılıkla mücadele çağrısında bulunuyoruz. Adıyaman’ın ilim yuvası olan üniversitemize de ziyarette bulunarak hem Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamıza hayırlı olsun dileklerinde bulunduk hem de çalışma alanlarımız ve faaliyetlerimizle ilgili bilgiler verdik.” dedi.

Hayat Vakfı Şube Başkanı Ertaş ise, üniversitenin Adıyaman için önemli bir simge olduğuna vurgu yaparak, yeni dönemde güzel çalışmalara imza atılacağından emin olduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyen Ertaş, “Hocamız, hem çok yakından tanıdığımız hem de çalışmalarını takdir ettiğimiz bir insan. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin vakıf olarak her zaman destekçisi olacağız.” dedi.

Rektör Turgut ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hem Yeşilay’ın hem de Hayat Vakfının yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, “Yeşilay Derneği, ülke insanımızın sağlığını önceleyen çok önemli bir dernek. Malumunuz ben de bir hekimim ve sağlığı öne çıkaran dernekleri ayrı bir kefeye koyuyorum. Sivil toplum örgütlerimiz kurumlara faaliyet noktasında destek vermeliler. Hakan Beyin üniversitemizi aktif bir çalışma alanı görerek kıymetli öğrencilerimize sağlıklı yaşam ile ilgili rehberlik etmesini umut ediyorum. Hayat Vakfının da, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize destek sağlayacağına inanıyorum, nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha